Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Improve brush performance. Great makeup application starts with a clean brush. Our exclusive formula is designed to extend the life of your brushes by removing makeup, oils, and impurities for a new brush clean.

Designed for deep cleaning, with the cleansing power of a concentrate, this formula is laboratory proven to effectively remove nearly all makeup residue*. It removes what you see…and even impurities you can’t see for a new brush clean.

> Dermatologist tested for gentleness
> No alcohol or phthalates
> Quick, clean rinse
> Tested safe for all Real Techniques brushes

Usage Directions:

  • Use weekly
  • Squeeze a drop of gel onto palm or textured surface
  • Add warm water to your chosen surface
  • Swirl bristles into gel and water
  • Rinse until clean. Careful not to immerse base of bristles
  • Reshape and dry flat or upside-down
  • Repeat as necessary


CAUTION: FOR ADULT USE ONLY. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. FOR EXTERNAL USE ONLY.

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(17)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(11)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(200)

Real Techniques

1489 Miracle Face & Body Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(18)

Real Techniques

Powderbleu 1725 Soft Complexion Brush

Rp 461,890

SAVE 48%

Rp 240,183

More Options

Real Techniques

1487 Miracle Finish Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(4)

Real Techniques

1493 - 4 Pk Miracle Blotting Cushion

Rp 230,890

SAVE 48%

Rp 120,063

Real Techniques

1468 Brow Set

Rp 483,890

SAVE 48%

Rp 251,623

(1)

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(43)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

10 of 12 reviewers recommend this product

Yes
6
No
1
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (12)

Dewina Dyani Rosari

Dewina Dyani Rosari

47 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.7

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Sangat ampuh mengangkat bekas make up yang ada di brush maupun di sponge. Cukup 1-3 tetes, sedikit air, noda hilang. Dengan adanya cleansing gel ini saya menjadi tenang. Bagaimana tidak? Siapa yang mau pakai brush kotor dan dekil di wajah? Walaupun harganya cukup mahal, tapi sangat worth untuk digunakan

Repurchase this product? Yes

Asti Eka Septiara

Asti Eka Septiara

20 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Ampuh banget angkat kotoran membadel di brush & sponge makeup loh! Harga nya emang lumayan mahal ya untuk seukuran sabun cuci kuas ini, tapi sesuai dengan kualitas nya. Kan untuk kebaikan kulit wajah kita juga kalau brush & sponge bersih, jadi khawatir pake nya jugaaa...

Repurchase this product? Yes

Febi febianti

30 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.3

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

ya, untuk ukuran 'pembersih kuas' memang pricey. tapi percayalah, harga tidak menghianati hasil :) brush make up aku semua jadi bersihhhhhhhhhhhhhh dan gak rusak sm sekali. worth for investment. kuas2 make up yg bagus kan mahal2 ya, jadi harus di maintain juga kuas nya biar gak cepet rusak.

Repurchase this product? Yes

Maria Saraswati

Maria Saraswati

448 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

4.7

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

kebiasan hemat kalau cuci kuas makeup cuma pakai shampoo atau facial foam ajah, karena emang bukan sabunnya jadi perlu beberapa kali bilas untuk bener bener bersih dari sisa sisa makeup, kalau pakai Brush Cleansing Gel ini cepet banget, karena mengandung makeup remover dan oil juga jadi makeup cepat sekali luntur. love

Repurchase this product? Yes

YUNIAR Basri

YUNIAR Basri

1 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Aromanya wangi banget.Foundation atau bedak yang nempel di brush gampang luruh kalo pake produk ini.Isinya lumayan banyak sih ini.Brush jadi lebih halus juga.Worth to buy lah

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE