Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Improve brush performance. Great makeup application starts with a clean brush. Our exclusive formula is designed to extend the life of your brushes by removing makeup, oils, and impurities for a new brush clean.

Designed for deep cleaning, with the cleansing power of a concentrate, this formula is laboratory proven to effectively remove nearly all makeup residue*. It removes what you see…and even impurities you can’t see for a new brush clean.

> Dermatologist tested for gentleness
> No alcohol or phthalates
> Quick, clean rinse
> Tested safe for all Real Techniques brushes

Usage Directions:

  • Use weekly
  • Squeeze a drop of gel onto palm or textured surface
  • Add warm water to your chosen surface
  • Swirl bristles into gel and water
  • Rinse until clean. Careful not to immerse base of bristles
  • Reshape and dry flat or upside-down
  • Repeat as necessary


CAUTION: FOR ADULT USE ONLY. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. FOR EXTERNAL USE ONLY.

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

30%

Real Techniques

1413 Setting Brush

Rp 175,900

SAVE 30%

Rp 123,130

(142)
30%

Real Techniques

Blush Brush - 1407

Rp 219,900

SAVE 30%

Rp 153,930

(161)
30%

Real Techniques

1533 Flawless Base Set

Rp 461,890

SAVE 30%

Rp 323,323

(113)
30%

Real Techniques

1553 - 4 miracle Complextion Sponge

Rp 428,890

SAVE 30%

Rp 300,223

(24)
30%

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 30%

Rp 153,930

(239)
30%

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 30%

Rp 115,423

(27)
30%

Real Techniques

Stippling Brush

Rp 230,900

SAVE 30%

Rp 161,630

(73)
30%

Real Techniques

Powderbleu 1725 Soft Complexion Brush

Rp 461,890

SAVE 30%

Rp 323,323

30%

Real Techniques

Blend+Blur 1745 Foundation Brush

Rp 461,890

SAVE 30%

Rp 323,323

30%

Real Techniques

1705 Ultimate Blender Brush

Rp 252,890

SAVE 30%

Rp 177,023

(9)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

12 of 14 reviewers recommend this product

Durability 4.4/5

Packaging 0.3/5

Value for Money 3.8/5

Yes
6
No
2
Maybe
6
WRITE A REVIEW

Rika Pertiwi

Jenis Kulit : 

14 February 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Value for Money4/5

Size :  150 ml

menurutku sih bagus bagus aja kok dan bikin brush bersih dan tetap halusssss bulunya. wanginya juga enak gak nyengat gitu dan busa nya juga banyaakkkk

Repurchase this product? Maybe

Tiffany Alexandra

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

12 February 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Value for Money4/5

Size :  150 ml

Beli ini waktu lagi sale. My first brush soap tbh, so I have nothing to compare it with. So far, it performs well. Eye shadow brush aku yang udah keliatan cokelat bisa langsung bersih dan kembali jadi warna putih semula. Wanginya not necessarily nice, tapi juga ga mengganggu kok, rata2 wangi sabun aja. Kalopun ga suka, baunya ga kentara di brush setelah kering. Masih ragu buat recommend ini atau ngga, karena aku belum pernah beli brush soap yang lain.

Repurchase this product? No

Dewina Dyani Rosari

Dewina Dyani Rosari

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

16 December 2018

4.7

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Value for Money4/5

Size :  150 ml

Sangat ampuh mengangkat bekas make up yang ada di brush maupun di sponge. Cukup 1-3 tetes, sedikit air, noda hilang. Dengan adanya cleansing gel ini saya menjadi tenang. Bagaimana tidak? Siapa yang mau pakai brush kotor dan dekil di wajah? Walaupun harganya cukup mahal, tapi sangat worth untuk digunakan

Repurchase this product? Yes

Asti Eka Septiara

Asti Eka Septiara

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

15 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Value for Money5/5

Size :  150 ml

Ampuh banget angkat kotoran membadel di brush & sponge makeup loh! Harga nya emang lumayan mahal ya untuk seukuran sabun cuci kuas ini, tapi sesuai dengan kualitas nya. Kan untuk kebaikan kulit wajah kita juga kalau brush & sponge bersih, jadi khawatir pake nya jugaaa...

Repurchase this product? Yes

Febi febianti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.3

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Value for Money3/5

Size :  150 ml

ya, untuk ukuran 'pembersih kuas' memang pricey. tapi percayalah, harga tidak menghianati hasil :) brush make up aku semua jadi bersihhhhhhhhhhhhhh dan gak rusak sm sekali. worth for investment. kuas2 make up yg bagus kan mahal2 ya, jadi harus di maintain juga kuas nya biar gak cepet rusak.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW