Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Perfecting Detail Blender is designed with EcoFoam® Technology to effortlessly blend hard-to-reach areas for an even, flawless complexion. Look and Live Beautifully with the unique EcoFoam Technology made of 70% plant-based materials. Use sponge wet or dry. When using wet, squeeze excess water until damp. Gently roll, stipple or dab where precise coverage is needed. Dry and display sponge in aerated storage stand until next use.

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Ecotools

Ecotools

1604 Perfecting Detail Blender with Cup

Rp 131,890

SAVE 48%

Rp 68,583

(16)

Ecotools

1654 Define & Highlight Duo

Rp 263,890

SAVE 48%

Rp 137,223

(4)

Ecotools

1621 Perfecting Cushion Blender

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

More Options

(2)

Ecotools

6PC Essential Eye Set

Rp 241,890

SAVE 48%

Rp 125,783

(32)

Ecotools

Powder Brush

Rp 186,900

SAVE 48%

Rp 97,188

(52)

Ecotools

Foundation Brush

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

(25)

Ecotools

Domed Bronzer Brush

Rp 252,890

SAVE 48%

Rp 131,503

(5)

Ecotools

1307 Brow Shaping Set

Rp 192,390

SAVE 48%

Rp 100,043

(4)

Ecotools

1618 Mini Precision Brush

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

More Options

(2)

Ecotools

Retractable Foundation Brush

Rp 186,890

SAVE 48%

Rp 97,183

(7)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

16 of 16 reviewers recommend this product

Yes
10
No
1
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (16)

Diyah A H

2 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sukaa bangett sama inii. Mungiill, pas. ngeblendnya jg bagus dan yg terpenting gampang banget juga ngebersihiinnya. Ku suka yang simpel2. Cyinta deh <3

Repurchase this product? Yes

Regina Theixar

Regina Theixar

86 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

dapat ini di flash sale sociolla seharga 17rb, thanks sociolla :)) sampe sekarang belum ngerti gunanya cupnya untuk apa, tapi tekstur blender nya lumayan bouncy, bisa ngeblend dengan baik

Repurchase this product? Maybe

Yulinda Alhay

Yulinda Alhay

105 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

aku suka parah sihh sama blend yang satu ini.. tapiii dia mungill waktu belum di kasih aiirr dan sudah di kasih air dia ga teralalu ngembang gituuu. tapi kalau unutk hasilnya cukup bagus dan cepaaat

Repurchase this product? Yes

raysa acyrra

raysa acyrra

110 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Barang pertama beli di sociolla pas lagi flash sale dan dapet di harga 17ribu. Cukup bouncy dan dudukan spongenya bikin jadi lebih higienis. Shape nya juga presisi. Gampang dipake buat ngeblend concealer di bawah mata juga.

Repurchase this product? Maybe

Yulinda Alhay

Yulinda Alhay

105 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Blender yang mungil lucuuu parah dan cocok banget buat traveling. dan emang bagus banget ke wajah aku dan ngeblend banget di wajah akuu. dan aku beli 2 pcs soalnya sukaaaa

Repurchase this product? No

SEE MORE