Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Sheer Blush Brush is designed with duo fiber bristles for a controlled and customizable color application. Dab brush in your favorite blush. Apply in an oval shape at the top of cheekbone or apples of cheeks, blending outward towards the hairline. Continue to apply product until desired color is achieved.

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Ecotools

Ecotools

1604 Perfecting Detail Blender with Cup

Rp 131,890

SAVE 48%

Rp 68,583

(15)

Ecotools

1654 Define & Highlight Duo

Rp 263,890

SAVE 48%

Rp 137,223

(4)

Ecotools

Powder Brush

Rp 186,900

SAVE 48%

Rp 97,188

(50)

Ecotools

1290 Complexion Buffer

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(3)

Ecotools

Retractable Foundation Brush

Rp 186,890

SAVE 48%

Rp 97,183

(7)

Ecotools

1669 Color Perfecting Minis 4 Pcs

Rp 197,890

SAVE 48%

Rp 102,903

(4)

Ecotools

1203 Full Eye Shadow

Rp 87,890

SAVE 48%

Rp 45,703

(10)

Ecotools

1307 Brow Shaping Set

Rp 192,390

SAVE 48%

Rp 100,043

(4)

Ecotools

1601 Wonder Cover Complexion Brush

Rp 307,890

SAVE 48%

Rp 160,103

More Options

Ecotools

Skin Perfecting Brush

Rp 186,890

SAVE 48%

Rp 97,183

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
3
No
0
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Ghea Mahfreka

13 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush dari ecotools memang termasuk juara sih. harganya ga mahal (apalagi hampir selalu diskon di sociolla), dan sheer blush brush ini seperti namanya, bagus untuk apply blush atau bronzer supaya ga terlalu pigmented. teksturnya halus, mudah dibersihkan.

Repurchase this product? Yes

Kenia S Purwanti Sundana

104 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka banget pakai brush ini untuk apply blush on. Karna dia nggak padat, jadi pakai blush on nggak perlu khawatir ngeblok warnanya atau kayak badut. Gampang dicuci juga, brushnya sintesis dan halus nggak kerasa kayak plastik.

Repurchase this product? Yes

Amandita Parameswari

Amandita Parameswari

55 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Very nice applicator, I use it for powder and it help blends perfectly well. Bulunya halus lembut juga jadi bikin nyaman dipakai di muka.. I’d like to try another from Ecotools!

Repurchase this product? Yes

Theresa Helena

10 Reviews | See all User's reviews

10 July 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

pertama kali aku purchase karena brush ini bisa meng-sheer-kan product dan aku kebetulan punya blush & bronzer dari the balm yang pigmented. dan bener, ini bagus banget buat natural makeup karena product nya jadinya ga se pigmented kalau pake brush biasa. jadi kalau punya blush/bronzer yang sangat pigmented, aku recommend banget cobain brush ini karena kalaupun kita "heavy-handed" juga gabakalan over.

Repurchase this product? Maybe