Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

The Armando Caruso 849 Complexion makeup blender has 3 important sides for an overall application of the face. 

- flat top side is for buffing and blending your makeup for a flawless finish.
- larger sides are for applying makeup to larger areas like forehead and cheeks.
- pointed tip at the bottom is to cover small imperfections.

Tip: Use wet for dewy application and dry for full coverage powders.

Replace every 1-3 months
Latex-free
Expand 3x its size when wet

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(8)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(18)

Armando Caruso

21 Small Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(3)

Armando Caruso

317 Angled Shadow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(3)

Armando Caruso

02 Large Angled Contour / Blush Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

(11)

Armando Caruso

2115 Round Blending Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

More Options

(1)

Armando Caruso

28 Travel Liner / Brow Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(6)

Armando Caruso

Basic Eyes 5P Brush Set

Rp 325,000

SAVE 25%

Rp 243,750

More Options

Armando Caruso

Flat Top Buffer Brush, Rose Quartz

Rp 135,000

SAVE 25%

Rp 101,250

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

5 of 5 reviewers recommend this product

Yes
3
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Siti Wahyuningsih

Siti Wahyuningsih

89 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Yey akhirnya bisa direview juga sponge ini, dari kemarin udah gemes banget pengin review tapi gak bisa, asli deh ini sponge beneran bagus, pori porinya kecil, kalo belum dibashin emang kecil tapi kalo udah dibasahin beh super gede dan empuk banget super squisy banget pokoknya, gak gampang nyerap fondation juga jdi lebih irit.

Repurchase this product? Yes

Febby Dian

Febby Dian

12 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sempet takut ga sesuai ekspektasi aku, tapi pas udh dibasahin, bagus bgttt, ngembang dan squishy bgtt, ngaplikasiin ke muka juga enak bgt, pokoknya dibuat takjub dengan bentuk dan hasil akhirnya❤

Repurchase this product? Yes

Juwita Purnama Sari

Juwita Purnama Sari

41 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Alasan kenapa aku pilih makeup blender ini karena dia punya beberapa sisi yang bebeda, sisi lebih tumpul disekelilingnya buat ngeblend complexion, sisi paling runcing untuk ngblend lebih mendetail, dan sisi miring untuk ngeratain contour. Bahannya juga bouncy dan nggak gampang rusak walau aku lumayan “abuse” waktu bersihinnya

Repurchase this product? Yes

Nadya Togi Apulita Bangun

Nadya Togi Apulita Bangun

7 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka banget sama beauty blender ini. Nge aplikasiin make up jadi natural banget. Mungkin karna faktor beauty blender itu nyerap produknya. Ujung ujung beauty blendernya juga cocok untuk bagian bagian yang sulit dijangkau. Untuk warnanya, aku suka sih. Soalnya produknya jadi mudah diliat dimana dibanding kalo warna hitam.

Repurchase this product? Maybe

Farah Fadhilah

11 Reviews | See all User's reviews

2 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sejauh ini bagus2 aja sih, hanya saja kurang squishy, agak keras. Tapi kalau dibahasin lebih bagus lagi. Ngeblendnya juga bagus. Pokoknya so far so good lah :)

Repurchase this product? No