Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

This LAMICA's limited edition brush set is personally curated by the talented Makeup Artist, Bubah Alfian. The brushes inside are specifically the types which he uses the most. The beautiful color and design are also specially requested to make the set looks beyond elegant.

With years of experience, Bubah Alfian is well known among Indonesian celebrities due to his flawless result. Furthermore, he had the opportunity to be involved in the 20th season of America's Next Top Model. It's really an honor for LAMICA to have the chance collaborating with the one and only Bubah Alfian.

Brush list :
Large Face Brush : With a full, dense and soft bristles, this fluffy brush is ideal for dusting on finishing powder onto the face to set your makeup.

Blush Brush : The rounded head is perfect for giving a pop of color to the apple of your cheeks for a fresh look. This brush can also be used for finishing powder, contour or bronzer.

Flat Blending Brush : Apply eyeshadow effortlessly with soft edges result for a smooth professional look.

Dome Brush : This dome shaped brush is a multi-talented! It will help you blend easily and softening any harsh lines.

Eyebrow Brush : Perfect angled brush that will help you fill, define and shape eyebrows.

Lip and Liner Brush : Designed with a precise tip to create perfect line for lip and eyeliner. Easy to control the movement with the soft and flexible head.

LAMICA is a premium makeup brush made from high quality materials that suit best to its function. Designed and crafted from years of experience in makeup industry, each brush is carefully selected to fit your needs.

PRODUK LAIN DARI Lamica

Lamica

Swirl Sponge Stand 510

Rp 85,000

Lamica

610 Instant Color Switcher

Rp 85,000

(16)

Lamica

101 Powder Brush

Rp 135,000

(46)

Lamica

110 Angled Face Brush

Rp 135,000

(4)

Lamica

305 Eyebrow Brush

Rp 95,000

(9)

Lamica

401 Lip Brush

Rp 95,000

(2)

Lamica

126 Flat Concealer Brush

Rp 65,000

(4)

Lamica

602 Brush Cleanser Spray

Rp 175,000

(3)

Lamica

131 Curved Face Brush

Rp 125,000

(9)

Lamica

Essential Eye Set

Rp 315,000

(11)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

15 of 15 reviewers recommend this product

Durability 4.7/5

Packaging 4.7/5

Value for Money 4.1/5

Yes
8
No
2
Maybe
5
WRITE A REVIEW

User Photos

Ramanda Salsabilah

Ramanda Salsabilah

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Kering

14 December 2018

4.2

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

Brush nya lembutt, ga bikin muka terasa perih perih karena brush nya ga enak, Gagang brush nya juga ramping memudahkan banget bagi kuta saat aplikasiin produk makeup.

Repurchase this product? Yes

Faiqotul azmi

Faiqotul azmi

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Kering

8 December 2018

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Brushnya lamica x bubah alfian udah gausah ditanya lagi kualitasnya Bagus banget ,bulunya lembut, puffy banget trus empuk pas diaplikasikan di wajah, karna ada tuh brush yg kasar dan nusuk2 kalo dipake diwajah Cuman dia ya agak mahal sih, yah sesuai lah ama kualitas

Repurchase this product? Yes

Eva Wibowo

Eva Wibowo

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

8 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Desainnya nggak diragukan lagi sangat classy dan terlihat mahal. Warna maroonnya cantik dan kualitas pouchnya juga baik. Seperti brush Lamica lainnya, set kolaborasi dengan Bubah ini kualitasnya juga sangat baik. Akan tetapi sepertinya ada beberapa brush yang menggunakan natural hair dan ada yang synthetic hair. Jadi bisa dipertimbangkan apakah kamu memiliki alergi terhadap natural atau synthetic hair atau tidak .

Repurchase this product? Yes

Iva Alfiyanti

Iva Alfiyanti

Jenis Kulit :  Kulit Normal , Kulit Kering , Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

5 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Lamicaaaa Ini brushnya lembuuuuutt bgt!! Terus ga rontok sama sekali, dan gampang buat dicuci. Aku pake ini buat aplikasiin bedak ke wajah. Packagingnya pun lucuu, klasik dan elegan❤

Repurchase this product? Yes

Wisnu Resty

Wisnu Resty

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi

5 December 2018

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Lamica kolaborasi dengan bubah sangat merekomendasikan karena satu set memiliki banyak macam brush. Bulu pada brush sangat lembut dan nyaman untuk kulit.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW