Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Value Pack

Revolutionize your makeup routine. It's a 3-in-1 multi-functional makeup sponge. The rounded side blends larger areas of the face. The precision tip covers blemishes/imperfections and the flat edge contours around the eyes and the nose, leaving you with a complexion that's smooth, enhanced and gorgeous! Use damp for a dewy glow or dry for a full coverage look.

  • revolutionary foam technology
  • ideal for liquid foundation
  • replace every 1-3 months
  • latex-free

*You may see Miracle Complexion Sponges with RT stamped into the sponge, fear not, it's still your favorite sponge. Be sure to check out our Where To Buy page for a reputable retailer!

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

48%

Real Techniques

1413 Setting Brush

Rp 175,900

SAVE 48%

Rp 91,468

(158)
48%

Real Techniques

Blush Brush - 1407

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(177)
48%

Real Techniques

1553 - 4 miracle Complextion Sponge

Rp 428,890

SAVE 48%

Rp 223,023

(30)
48%

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(260)
48%

Real Techniques

1533 Flawless Base Set

Rp 461,890

SAVE 48%

Rp 240,183

(124)
48%

Real Techniques

Sculpting Brush - 1432

Rp 230,890

SAVE 48%

Rp 120,063

(33)
48%

Real Techniques

1781 Rebel Edge Trio Set

Rp 604,890

SAVE 48%

Rp 314,543

48%

Real Techniques

Silicone Liner Brush - 1428

Rp 142,900

SAVE 48%

Rp 74,308

(2)
48%

Real Techniques

Multitech 1484 Point Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(11)
48%

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(61)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

29 of 30 reviewers recommend this product

Durability 4.5/5

Packaging 4.5/5

Value for Money 4.4/5

Yes
22
No
5
Maybe
3
WRITE A REVIEW
Izzul Ula

Izzul Ula

Jenis Kulit :  Kulit Kering

25 March 2019

Purchased at Sociolla

4.2

  • Durability4/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

gilaa sih, emng harga ga akan bohong, the best spone ever yg pernah aku cobain. my complexion saver, foundie apapun akan rata hanya tap tap ringan, so lembut dan bouncy! tapi sayang nya nyucinya hrs aga ati2 apalagi yg kukunya pjg, rentan sobek sama kalo diidiemin dalam keadaan lembab rentan jamuran.

Repurchase this product? Yes

Veronica anna

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

27 February 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

termasuk org yg telat dlm pake sponge ini, disaat sponge ini sdh muncul dr kapan tau haha.. dan ternyata bagus untuk ngeblend foundation! ga slh buat cobain. harganya juga ckup terjangkau .

Repurchase this product? No

devi purnomo rika

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

21 February 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Bentuk sponge yg tear drop membuat mudah untuk mengaplikasikan foundation, powder dan concealer. Kualitas sponge empuk sehingga tidak sakit bila digunakan dan sangat mudah untuk dibersihkan.

Repurchase this product? Yes

cantya nandhika

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

20 February 2019

Purchased at Sociolla

4.5

  • Durability5/5

  • Eficiency3/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Super good product, cuma pengirimannya lama :( padahal sebelum pakai kerry cepet banget paling sehari udah sampe. Sekarang 3 hari baru sampe. Untuk overall produk oke banget! Gk ragu lagi beli di sociolla

Repurchase this product? Yes

Silvia Phandu

Jenis Kulit : 

20 February 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

Real Techniques 4 miracle Complextion Sponge, lebih murah dari beli satuan, kualitas cukup baik, bisa digunakan untuk foundation, dan bedak, hasil fnishingnya lebih bagus dari menggunakan spon bedak.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW