Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Designed to help create shadows or highlight your favorite facial features. Use damp for a dewy glow or dry for a full coverage finish

  • small side for precision highlighting
  • large side for controlled contouring

6 Surfaces to complete your sculpt.

  • replace every 1-3 months
  • latex-free

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(196)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(18)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(11)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(202)

Real Techniques

Brush Crush 1754 - 302 Blush Brush

Rp 296,890

SAVE 48%

Rp 154,383

More Options

(8)

Real Techniques

1468 Brow Set

Rp 483,890

SAVE 48%

Rp 251,623

(1)

Real Techniques

1486 Miracle Cleansing Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

Real Techniques

1517 Miracle Mini Erasers

Rp 153,890

SAVE 48%

Rp 80,023

(10)

Real Techniques

1588 Color Correcting Set

Rp 516,890

SAVE 48%

Rp 268,783

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
0
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Putri Widayani

Putri Widayani

27 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

ini sponge kedua yang aku beli di real technique, aku gak terlalu suka sama bentukannya. jadi aku pakai beberapa kali dan belum lama, tapi bagian tengahnya udh kayak mau putus gtu, untuk yang lainnya seperti tekstur yang halus atau lainnya aku gak msalah. tapi mungkin karena aku pakainya wktu itu buru2 :(

Repurchase this product? Maybe

Ghina Sharfina

6 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

sponge ini cukup baik menurutku! sponge ini juga membesar saat dibasahi dengan air! spongenya juga lembut banget saat dipake, tidak terlalu keras saat digunakan dan mudah kembali kebentuk semula

Repurchase this product? No

Raudya Valya

Raudya Valya

123 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka sekali dengan sponge ini buat ngeblend contour dan higlight yg creamy. Enak dipakenya dan fluffy banget. Tapi sepertinya harganya terlalu mahal sih untuk ukurannya yang so small

Repurchase this product? No

Nadila Fitry

2 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Spongenya lembut tapi sayang sisi yang kecilnya agak useless dan ‘fragile’, selalu takut patah bagian kecilnya😅 tapi sisi satunya lagi bagus untuk baking! Somehow menurutku juga dia lebih spongy dan lembut di bandingkan miracle complexion spongenya yang orange🤔 Pokoknya this sponge really great for baking!

Repurchase this product? Maybe