Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Erase makeup mishaps

From flaking mascara to eye shadow fallout, these little miracles help sweep away your makeup mishaps.

  • flat edges: erase
  • rounded sides: buff + blend
  • tip: targeted sweep

6 ways to erase:

  1. Sweep away undereye shadow fallout
  2. Wipe away liner gone wrong
  3. Pick up brow product fallout
  4. Wipe away mascara smudges
  5. Pick up over applied shadow
  6. Blend away too much blush or highlighter
  • replace every 1-3 month
  • latex-free 

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(178)

Real Techniques

1413 Setting Brush

Rp 175,900

SAVE 48%

Rp 91,468

(113)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(14)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(9)

Real Techniques

1700 Mini Expert Face Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(14)

Real Techniques

Brush Crush 1762 Diamond Sponge

Rp 241,890

SAVE 48%

Rp 125,783

More Options

(2)

Real Techniques

1487 Miracle Finish Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(2)

Real Techniques

Multitech 1480 Small Points Set

Rp 472,890

SAVE 48%

Rp 245,903

More Options

(1)

Real Techniques

Eyelining Set Limited Edition - 1437

Rp 538,900

SAVE 48%

Rp 280,228

(2)

Real Techniques

1531 Eye Detail & Define

Rp 219,890

SAVE 48%

Rp 114,343

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

10 of 10 reviewers recommend this product

Yes
6
No
1
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (10)

Meyvilia Calista

Meyvilia Calista

53 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

tdnya beli ini mau buat cream blush, ternyata kekecilan pdhl udh di bsahain jg dia ga terllau ngembang.. kl untuk contour sih oke2 ajaa krn di aada sudutnya

Repurchase this product? No

Wulan Mustika

Wulan Mustika

55 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kalau diliat dari namanya miracle mini erasers, kayaknya sponge mini ini gunanya untuk bersihin all the fall out product. Cuma karena aku masih jadi sobat irit, mni sponge ini aku pakai untuk ngeblend concealer, pakai cream blush, kadang untuk shading hidung juga. Multifungsi banget. Love it!

Repurchase this product? Maybe

Susanti Susanti

7 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Untuk kualitas. Merk ini tidak dragukan lg. Bntukny yg mini mmbntu bngt untuk ngeblend appn yg ada d samping hidung dan bbrp bgian koreksi yg sgt susah djangkau untuk blender normal. So i like it

Repurchase this product? Yes

Wina Astarina

Wina Astarina

63 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Si kecil ini oke banget kalau dipakai untuk ngetap dibagian bawah mata, misalnya buat concealer biar rata dan ga geser geser. Bisa juga dipakai buat ngebantu ngetap contour di bagian hidung karena ukurannya ga gede juga. Untuk durabilitasnya, karena dia produk real techniques pasti ga usah dipertanyakan lagi sih. Cuma karena ukurannya kecil, jadi gampang banget nyelip. Dan untuk harga, untuk dua sponge kecil ini entah kenapa jadi berasa mahal ya harganya.

Repurchase this product? Maybe

Nurul Putri

Nurul Putri

41 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

enakk banget pake ini, lembut, gampang banget kalo ngeblend pake ini, tekstur nya squishy banget, di cuci nya juga gampang. aku pake ini buat concealer dan enak bgt pokoknya

Repurchase this product? Yes

SEE MORE