Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

2 x Dia 12 cm

Dia 12 cm
Dirty brushes consists of many colours and has oil and bacteria build up. They do not deliver makeup properly and can cause skin problems.

To prevent this, use MASAMI SHOUKO CLEANSING MAT to wash and deep cleanse your makeup brushes.
1. Secure.
Secure suction cups onto sink or hold between fingers.
2. Wet
Place brushes under running water
3. Wash
Add cleaning solution & water to mat
4. Refine
Swirl brush on the the texture to remove makeup residue. Small buttons for smaller brushes to release drier product (cream foundation, waterproof mascara and liner). Wave texture for bigger brushes to release powder product, dirt, and oils without ruining the brushes.
5. Rinse
Sweep brush back & forth to get rid of the excess soap. Hang brush on brush hanger.
Alat berbahan silikon untuk mencuci kuas dengan perekat.

-Tempel cleansing mat di wastafel
-Basahi kuas dibawah air mengalir. Suhu normal
-Putarkan kuas di cleansing mat untuk melepas kotoran. Tekstur kecil untuk melepas makeup yang lebih menempel seperti gel eyeliner, tekstur besar untuk melepas makeup berbasis bubuk.
-Bilas kuas sampai bersih dan keringkan kuas di brush hanger.

Kuas yang tidak bersih akan menghasilkan makeup yang tidak sempurna. Cuci kuas minimal seminggu sekali agar tidak menimbalkan problem kulit.

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

PRODUK LAIN DARI Masami Shouko

Masami Shouko

Eyelash Curler + Refill

Rp 88,900

(138)

Masami Shouko

Teardrop Blender

Rp 92,900

More Options

(31)

Masami Shouko

Mini Blush Brush Black - BB01

Rp 55,900

(22)

Masami Shouko

Small Fan Brush

Rp 88,900

(32)

Masami Shouko

Beauty Blender

Rp 92,900

More Options

(308)

Masami Shouko

Long Sponge Brush

Rp 48,900

(2)

Masami Shouko

Brush Guard

Rp 59,900

Masami Shouko

Exfloliator Puff

Rp 69,900

More Options

(1)

Masami Shouko

Mini Sponge Brush 10 Pieces

Rp 39,900

Masami Shouko

321 Sculpting Brush

Rp 148,900

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Nyoman ayu

Nyoman ayu

64 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.7

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Mat Masami Shouko ini bener-bener ngebantu banget buat bersihin semua brus , tinggal puter-puter aja brush di atas mat semua kotoran bisa hilang pastinya, dan ini juga simple banget gak makan banyak tempat

Repurchase this product? Yes

Pegy Putriani

Pegy Putriani

71 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Produk ini memudahkan aku banget buat bersihin brush2 aku cara pakenya juga gampang tinggal gosok2in ke permukaannya . Efektif banget brush jadi lebih bersih ketimbang cuma dicuci biasa

Repurchase this product? Yes

Deci Siti Nurhalimah

Deci Siti Nurhalimah

20 Reviews | See all User's reviews

20 November 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Value for Money

Semenjak punya Brush Cleansing Mat with Suction ini aku jadi semangat dan rutin untuk deeply nyuci kuas-kuas makeup. Tools ini bisa digunakan untuk membersihkan face dan eye brush karena ada bagian dan bentuk tersendiri yang di desain agar bisa digunakan untuk keduanya. Cara pakainya dengan menambahkan sabun pencuci ke kuas yang akan dibersihkan kemudian di gosok perlahan ke permukaan Cleansing mat nya hingga kotorannya hilang, dan pastikan tidak ada sisa busa di kuasnya. Alat ini membantu kita untuk lebih cepat mengeluarkan kotoran dari bulu kuasnya dan karena bahannya seperti karet, jadi tidak akan merusak atau merubah bentuk asli kuas tersebut. Ukurannya kecil jadi cocok untuk travel, atau kalo saya biasanya khusus untuk membersihkan kuas mata saja, untuk membersihkan face brush saya pakai Cleansing mat lain yang lebih besar. Tapi kalo beli ini aja udah cukup banget kok.

Repurchase this product? Yes

Karam Asyida

2 Reviews | See all User's reviews

1 November 2017

0.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Light and matte, soft and airy. Our lip cream delivers a supersmooth and intense pigmentation in just one swipe. So comfortable, you will feel like wearing nothing. The shade is made to suit beautifully with your skintone. No stickiness and no tugging, and we really meant it. The yummy cream will melts in your lips and sets almost instantly to a beautiful matte finish that lasts. Enriched with Vitamin E, antioxidants, and UV Filter. Vegan, Cruelty Free. Made with love.Light and matte, soft and airy. Our lip cream delivers a supersmooth and intense pigmentation in just one swipe. So comfortable, you will feel like wearing nothing. The shade is made to suit beautifully with your skintone. No stickiness and no tugging, and we really meant it. The yummy cream will melts in your lips and sets almost instantly to a beautiful matte finish that lasts. Enriched with Vitamin E, antioxidants, and UV Filter. Vegan, Cruelty Free. Made with love.Light and matte, soft and airy. Our lip cream delivers a supersmooth and intense pigmentation in just one swipe. So comfortable, you will feel like wearing nothing. The shade is made to suit beautifully with your skintone. No stickiness and no tugging, and we really meant it. The yummy cream will melts in your lips and sets almost instantly to a beautiful matte finish that lasts. Enriched with Vitamin E, antioxidants, and UV Filter. Vegan, Cruelty Free. Made with love.

Repurchase this product? Yes