Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The PRECISION BLUSH brush is designed with a unique square cut to control color application for a perfectly sculpted cheek. 

Dab brush in cream or powder color. Apply in an oval shape at the top of cheekbone blending outward towards the hairline. For a contoured look, apply a deeper shade in hollow of cheekbone.

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Ecotools

Ecotools

1604 Perfecting Detail Blender with Cup

Rp 131,890

SAVE 48%

Rp 68,583

(16)

Ecotools

1654 Define & Highlight Duo

Rp 263,890

SAVE 48%

Rp 137,223

(4)

Ecotools

1621 Perfecting Cushion Blender

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

More Options

(2)

Ecotools

6PC Essential Eye Set

Rp 241,890

SAVE 48%

Rp 125,783

(32)

Ecotools

Powder Brush

Rp 186,900

SAVE 48%

Rp 97,188

(52)

Ecotools

Foundation Brush

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

(25)

Ecotools

Domed Bronzer Brush

Rp 252,890

SAVE 48%

Rp 131,503

(5)

Ecotools

1307 Brow Shaping Set

Rp 192,390

SAVE 48%

Rp 100,043

(4)

Ecotools

1618 Mini Precision Brush

Rp 142,890

SAVE 48%

Rp 74,303

More Options

(2)

Ecotools

Retractable Foundation Brush

Rp 186,890

SAVE 48%

Rp 97,183

(7)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

16 of 16 reviewers recommend this product

Yes
10
No
2
Maybe
4
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (16)

Cladys Sutanto

Cladys Sutanto

157 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brushnya halus banget, ga nusuk-nusuk, ga kaku juga. Picks up productnya juga bagus, ngeblend blush juga bagus jd nyatu sama complexion. Bisa dipakai untuk apply powder, bronzer atau contour. Jd cukup bawa 1 brush aja

Repurchase this product? Maybe

Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

369 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

#BlushCrush Kali ini bahas toolsnya. Nah tools yang satu ini tuh enak bgt dipake buat brush tinggal di tap tap aja udah merata banget. Bulunya juga lembut. Dan gripnya juga elegan banget

Repurchase this product? Maybe

Rebeca Dewantari

Rebeca Dewantari

103 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

gagangnya enak banget dipegang, kuasnya nyaman banget, gampang dibersihkan, harganya ga terlalu pricey alias terjangkau. bulunya sangat lembut dan dense, tidak sakit saat menyentuh kulit.

Repurchase this product? Yes

Rizka Anggita

Rizka Anggita

6 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sesuka itu sama blush brush ecotools parah sebagus itu dimuka aku blush jd terlihat bagus di muka pigmented jg pastinya dan harganya yg terjangkau buat mahasiswi pokoknya ga nyesel sist 😍

Repurchase this product? Yes

Afifah Preyanka

Afifah Preyanka

4 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Pas banget di tulang pipi!! Bulunya halus pulak! Kalo aku bisa pake ini buat aplikasiin blush on dan bronzer. Enak banget buat ngeblend. Design brushnya juga kece. Bakal repurchase sih untuk tipe brush lain dari ecotools ini, karena campaign brand nya kusuka ❤

Repurchase this product? Yes

SEE MORE