Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

Get Free Pouch

The 317 Angled Brush is typically used to apply, contour and blend eyeshadow with its dense and angled bristles. Ideally used for highlighting and contouring nose and face because of the larger-sized bristles. The angled design makes it easier to manouevre across the eyelid and face. Featuring unique two-layer bristles, this brush enables you to achieve a silky, flawless finish.

317 Angled Brush biasanya digunakan untuk mengaplikasi, mengkontur dan membaur eyeshadow dengan bulunya yang lebat dan bentuk sikunya. Idealnya digunakan untuk menghighlight dan mengkontur hidung dan wajah karena bulu yang lebih berukuran besar. Desain bulunya yang miring membuat lebih mudah untuk manuver di kelopak mata dan wajah. Menampilkan bulu dua lapis yang unik, kuas ini memungkinkan Anda untuk mencapai hasil yang halus dan sempurna.

Height: 17 cm
Material: Synthetic

Armando Caruso makeup brushes are made with vegan friendly, cruelty-free synthetic but soft and high quality bristles.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(9)

Armando Caruso

308 Blending Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(14)

Armando Caruso

837 Makeup Brush Cleaner Egg

Rp 62,500

SAVE 25%

Rp 46,875

More Options

(8)

Armando Caruso

839 Makeup Brush Cleaner Heart

Rp 67,500

SAVE 25%

Rp 50,625

More Options

(5)

Armando Caruso

Duo Shadow & Brow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(2)

Armando Caruso

43 Flat Definer Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(4)

Armando Caruso

Oralee Travel Toiletries Bag - Beige

Rp 399,000

SAVE 25%

Rp 299,250

(1)

Armando Caruso

2113 Small Short Shader Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

More Options

Armando Caruso

2103 Buffer Brush

Rp 195,000

SAVE 25%

Rp 146,250

More Options

Armando Caruso

307 Angled Foundation Brush

Rp 99,500

SAVE 25%

Rp 74,625

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

2 of 3 reviewers recommend this product

Yes
1
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (3)

Devi Zahra

Devi Zahra

61 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

ini beli di transmart waktu setaun yg lalu gatau enak aja gitu bulunya halusssssssss benerr mantap banget nih ga kasar ini sebenernya buat eye shadow gitu kan tapi sumpah hrs punyaa merek armando caruso harganya terjangkau ngga mahal banget soalnya kualitasnya oke

Repurchase this product? Yes

Lisda Lasmaria

17 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush kedua yang saya beli dari armando, bahannya lembut pada saat pengaplikasian juga mudah, saya pakai khusus dibagian hidung.sejauh ini dicuci beberapa kali bulunya tetap dalam kondisi baik.

Repurchase this product? Maybe

Nurhidayati Riana

4 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

Purchased at Sociolla

3.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

to be a honest aku ga yerlalu deep impress sama ini produk, karena menurutku ada yang jauh lebih murah untuk fungsi yang sama.. cuman perbedaanya nyatanya tentunya adalah armando ini dia brushnya lenih lembut dan lebih padat, sesuailah.. ada harga ada rupa

Repurchase this product? No