Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

The 312 Duo Brow / Lash Brush is designed for your ultimate convenience with its dual-sided ends, that includes a dense angled brush on one end and lash comb at the other. This brush is typically used to fill and contour brows, also to comb brows or lashes into place. Use with powder, cream or gel cosmetics. Featuring unique two-layer bristles, this brush enables you to achieve a silky, flawless finish.

312 Duo Brow / Lash Brush dirancang untuk kenyamanan tertinggi Anda dengan dua ujungnya. Satu sisi terdapat kuas miring yang padat dan di satu ujungnya lagi terdapat sisir bulu mata. Sikat ini biasanya digunakan untuk mengisi dan mengkontur alis, juga dapat menyisir alis atau bulu mata kepada tempat semula. Gunakan kuas ini dengan kosmetik bubuk, krim maupun gel. Menampilkan bulu dua lapis yang unik, kuas ini memungkinkan Anda untuk mencapai hasil yang halus dan sempurna.

Height: 16 cm
Material: Synthetic

Armando Caruso makeup brushes are made with vegan friendly, cruelty-free synthetic but soft and high quality bristles.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

05 Classic Eyeshadow Brush

Rp 39,500

(19)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

More Options

(8)

Armando Caruso

08 Small Blending Brush

Rp 39,500

(14)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

(17)

Armando Caruso

849 Complexion Makeup Blender

Rp 87,500

(5)

Armando Caruso

2106 Angled Powder Brush

Rp 195,000

More Options

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

(2)

Armando Caruso

Odette Cosmetic Pouch - Beige

Rp 229,000

(1)

Armando Caruso

Flat Top Buffer Brush, Rose Quartz

Rp 135,000

Armando Caruso

Odelia Cosmetic Pouch - Navy

Rp 269,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

17 of 18 reviewers recommend this product

Yes
9
No
2
Maybe
7
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (18)

Dilla Riana

Dilla Riana

130 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Gua suka sih untuk bagian spuli nya daripada flat brush nya soalnya gabegitu enak aja brushnya dioake buat alis kalau spulinya sih worth it karna kecil dan gabegitu kasar

Repurchase this product? Maybe

Masayu Firda Istiana

Masayu Firda Istiana

29 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

aku pakai udah hampir setahun lebih, pros: brush ini kokoh kualitasnya oke, 2in1 ada sikat nya juga untuk fillin your brows this brush is perfect. Cons: agak susah jika kita mau define our brows krn brush nya tidak lancip.

Repurchase this product? No

Aprillia Fransiska Sinaga

Aprillia Fransiska Sinaga

60 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulunya lembut, gak keras, jadi gak sakit pas dipakein ke alis. Hasil alisnya juga bisa lebih natural dan gampang di pakenya. Rekomen deh buat yang beli produk alis tapi brush dan spoolinga kurang bagus.

Repurchase this product? Maybe

Evi fauziah

Evi fauziah

16 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Awalnya cari angle brush untuk eye brow NYX, dan beli ini ternyata bagus.. duo brow ini simple banget, setelah membentuk alis dengan kuas miring lalu disikat. sikatnya lembut dan membuat alis lebih natural.

Repurchase this product? Maybe

Shinta anggraini

Shinta Anggraini S

37 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

pertama kali pake alis bentuk powder dan harus punya brush yang nyaman untuk dipakai. kebanyakan brush untuk eyebrow terpisah dengan spoolie nya. begitu search di sociolla, nemu deh brush ini. ini bener-bener membantu untuk kalian yang pemula move on dari pensil alis ke alis bentuk powder. bulu nya yang lembut, spoolie nya tidak kasar, membuat saya nyaman saat pemakaian. first impression yang sangat bagus untuk brush ini, ditambah harganya yang sangat terjangkau buat para mahasiswi seperti saya hehe

Repurchase this product? Yes

SEE MORE