Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 96,745

-45%
Rp 175,900

Our micro setting brush is the key to completing any look.

  • A perfectly controlled dusting of product
  • Ideal for setting powders or highliting powders/creams

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

53 of 54 reviewers recommend this product

47
2
5
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (54)

Andriyani Saraswati

Andriyani Saraswati

56 Reviews | See all User's reviews

8 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Super wow! This is my 1st real techniques brush! Kaya norak bgt gue pas nyobain brush ini! Halus lembut gitu, qualitynya emang another level sama brush set yg murah-murah! Buat aplikasiin highlighter, ini gampang bgt dipakenya!!!! Super luv!

Repurchase this product? Yes

Rossy Ismaya

Rossy Ismaya

248 Reviews | See all User's reviews

30 September 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ngebet banget pengen beli Setting Brush dari Real Tehnique. Selain karena warnanya pink, kuas ini kayaknya enak banget buat mengaplikasikan highlighter. Bentuk kuasnya pipih dan kecil jadi pas banget buat mengaplikasikan sesuatu yang butuh detail. Seperti ngeset bawah mata atau highlighter rasanya pas banget. Terus Aku pakai ini untuk mengaplikasikan blush on juga, hehe... Beli Real Tehnique bikin ketagihan gak nyesel sama sekali.

Repurchase this product? Yes

Alfiyyah Amanda

Alfiyyah Amanda

167 Reviews | See all User's reviews

14 September 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

dibanding fan brush, aku lebih suka ini buat apply highlighter, lebih gampang aja menurutku brushnya halus, pegangannya enak, selain highlighter dia juga biasa aku pake buat apply highlight powder, sukak!

Repurchase this product? Yes

Martina Yunia

Martina Yunia

13 Reviews | See all User's reviews

13 September 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

awetttt dan pas bgt dipakainya pakai ini buat blush or highlight, on point! uda beli berthn2, tp bulunya masih stay aja gitu ky masih baru highly recommended!

Repurchase this product? Yes

Dira Nurmalasari

8 Reviews | See all User's reviews

12 September 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush imut tp banyak fungsinya, bulu jg halus banget,gemes sm warna pinkny. Cocok buat baking under eye dan bisa dipake jg buat highlighter. Malah kadang dipke buat pke bedak satu muka, abis bulunya alus banget 😍

Repurchase this product? Yes

SEE MORE