Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 126,990

-45%
Rp 230,890

Our sculpting brush features a flat, wide head specifically designed to help create defined contours.

  • add depth and definition to any look
  • ideal for liquid or cream contour products

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

15 of 15 reviewers recommend this product

12
2
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (15)

Dira Nurmalasari

8 Reviews | See all User's reviews

12 September 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush multifungsi bisa buat foundation, contour & highlighter. Foundation pakai brush ini hasilnya bagus banget 😍😍😍, .Udh gto packaging lucu warnanya pink 😍😍,, must have banget deh nih brush,,

Repurchase this product? Yes

Syarifel Azra

3 Reviews | See all User's reviews

29 August 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kayanya semua org udah pada tau kali ya kalo kualitas RT sebagus itu, aku sendiri udh lengkapin jenis kuas-kuasnya. Bulu kuasnya lembut, tebal, gampang dicuci, dan tahan

Repurchase this product? Yes

Evline Angelina

Evline Angelina

40 Reviews | See all User's reviews

15 August 2018

2.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu bulunya haluuus banget. Semua real techniques sih aku suka banget. Nah, untuk bentuk yang ini paling cocok dan aku pakainya untuk contouring. Apalagi untuk shading hidung, lebih on point.

Repurchase this product? Yes

Marsya Azzahra

Marsya Azzahra

59 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini salah satu brush fav ku apalagi untuk shading dan contouring! gampang bgt untuk ngeblend produk contour ku, bisa dipakai buat neg build up contour juga. So sturdy and fluffy too!

Repurchase this product? No

Syarafina Ilma

Syarafina Ilma

106 Reviews | See all User's reviews

10 August 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kuas yang satu ini punya potongan yang sedikit unik berupa potongan miring seperti mengikuti contour wajah. Dan memang aku lebih suka memakai kuas ini untuk membuat shading pada wajah. Terutama pada tulang pipi dan rahang. Karena menghasilkan goresan yang pas di wajahku. Ukuran kuas ini agak besar dengan ujung kepala kuas memipih. Kuas ini sangat padat jadi bisa juga dipakai untuk membaurkan produk shading yang berbentuk cream atau cair. Walau lebih sering kupakai untuk produk shading yang bertekstur powder. Walau padat dan agak berat kuas ini memiliki helaian bulu yang halus dan mudah dibersihkan.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE