Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Our sculpting brush features a flat, wide head specifically designed to help create defined contours.

  • add depth and definition to any look
  • ideal for liquid or cream contour products

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(196)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(19)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(11)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(202)

Real Techniques

1530 Eye Smudge & Diffuse

Rp 219,890

SAVE 48%

Rp 114,343

(8)

Real Techniques

Powderbleu 1725 Soft Complexion Brush

Rp 461,890

SAVE 48%

Rp 240,183

More Options

Real Techniques

Brush Crush 1754 - 302 Blush Brush

Rp 296,890

SAVE 48%

Rp 154,383

More Options

(8)

Real Techniques

1487 Miracle Finish Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(4)

Real Techniques

Eyelining Set Limited Edition - 1437

Rp 538,900

SAVE 48%

Rp 280,228

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

25 of 26 reviewers recommend this product

Yes
20
No
4
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (26)

Nini Erniawati

Nini Erniawati

23 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

masih seputar brush RT, seneng karena aku awal kenal sama sociolla gegara nyariin RT yang asli emang banyak yang jual di online shop tapi musti ati-ati guys karena ga sedikit yang jual Palsu. scluptig brushnya aku suka apalagi dengan warna pinky kek gini gemess.. dan bagus banget buat countur . Good job RT

Repurchase this product? Yes

Abygail Sihombing

Abygail Sihombing

84 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brushnya super lembut... best to apply bronzer/highlight/brush... pokoknya gak akan nyesel beli brush ini...memang produk dari real techniques tidak pernah mengecewakan...

Repurchase this product? No

Grace Claudya

5 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kuas real technique ini lembut banget cocok untuk aplikasi contour dan blush karena bentuknya miring. Kuas ini juga bisa untuk powder dan cream, multifungsi pokoknyaa.

Repurchase this product? Yes

Maria Saraswati

Maria Saraswati

448 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

bentuknya yang padat dan miring, ini cocok banget buat shading wajah luar, produk jadi lebih mudah di blend dan merata gak bikin patchy. bulunya halus banget dan harga affordable.

Repurchase this product? Maybe

Fransiska Belinda

Fransiska Belinda

70 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku pakai brush ini untuk meratakan foundation dan terkadang untuk apply cream contour and blush. Bulu-bulu kuasnya halus banget jadi gak kaya nusuk dikulit pas dipake. Bulunya juga ga rontok walaupun udah berkali-kali dicuci.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE