Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

What's better than one miracle complexion sponge? Two! The #1 branded makeup sponge* is now available in a 2 pack.

This versatile beauty tool was designed with a revolutionary foam technology to evenly blend makeup for a smooth, enhanced finish. Use damp for a dewy glow or dry for a full coverage.

  • rounded sides blend large areas of the face with a dabbing motion.
  • precision tip covers blemishes and imperfections.
  • flat edge for contouring around the eyes and nose.
  • ideal for liquid foundation.

For best results, replace your makeup sponge every 1-3 months.

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

48%

Real Techniques

1700 Mini Expert Face Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

(32)
48%

Real Techniques

1413 Setting Brush

Rp 175,900

SAVE 48%

Rp 91,468

(147)
48%

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(58)
48%

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(246)
48%

Real Techniques

1704 Mini Multi Tasking Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

(15)
48%

Real Techniques

Foundation Brush

Rp 186,900

SAVE 48%

Rp 97,188

(117)
48%

Real Techniques

Blend+Blur 1745 Foundation Brush

Rp 461,890

SAVE 48%

Rp 240,183

48%

Real Techniques

1532 Lip Color & Blur

Rp 219,890

SAVE 48%

Rp 114,343

(4)
48%

Real Techniques

1833 Brush Goals Set

Rp 593,890

SAVE 48%

Rp 308,823

48%

Real Techniques

1471 Brush Cleansing Palette

Rp 384,890

SAVE 48%

Rp 200,143

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

173 of 181 reviewers recommend this product

Durability 4.4/5

Packaging 4.5/5

Value for Money 4.3/5

Yes
127
No
14
Maybe
40
WRITE A REVIEW

User Photos

Cholis Mayaa

Cholis Mayestika

Jenis Kulit : 

20 February 2019

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Sponge terbaik. Selalu repurchase tiap 2 bulan sekali. Gak nyesel beli ini. Buat yang lagi nyari sponge disaranin pake ini aja. Dari yang amateur sampe yang pro banyak aku temuin pake ini

Repurchase this product? Yes

Endah Julyanmah

Endah Julyanmah

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

30 January 2019

Purchased at Sociolla

4.5

  • Durability4/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

luv bgt sama sponge inihhh super bouncyyy dan lembut bgt gak keras pas ditap-tap ke kulit, bagus bgt krn gak nyerap/ngambil product terlalu berlebihan dan super mudah ketika dicucinyaa, will def. purchase again~

Repurchase this product? Yes

SITI NURAINI

SITI NURAINI

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

24 January 2019

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Sponge favoritee sepanjang masa, udah beberapa kali purchase karena anjurannya di ganti minimal 3 bulan sekali, spongenya bener bener lembut dan mengembang kalau dibasahin pake air, fondation atau bb cream juga ajdi mudah di blend dan ttp keliatan natural , sukaakkk bangett pokoknya sama produk dari real techniques <3

Repurchase this product? Yes

Vistin Ayu

Vistin Ayu

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

24 January 2019

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money3/5

sponge ini juga aku pertama kali beli coba" aja dan ternyata beneran bagus banget sih ga nyesel juga dengan harga segitu bisa dapet 2 dan lumayan bagus, dia akan ngembang waktu dibasahin, dan lembut, baru tau klu di sociolla biasanya discount, jd mau beli lg pas discount :)

Repurchase this product? Yes

putri lailatul fitri

putri lailatul fitri

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

22 January 2019

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

beauty sponge favorit aku, karena harganya affordable dan dapat 2 sponge. sponge ini emang sejuta umat juga sih ya karna banyak yang pakai hahaha. ini bagus banget buat aku ngeapply bb cream atau foundie. karna ga mungkin aku beli beauty blender yg mahal ituuu😌

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW