Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

What's better than one miracle complexion sponge? Two! The #1 branded makeup sponge* is now available in a 2 pack.

This versatile beauty tool was designed with a revolutionary foam technology to evenly blend makeup for a smooth, enhanced finish. Use damp for a dewy glow or dry for a full coverage.

  • rounded sides blend large areas of the face with a dabbing motion.
  • precision tip covers blemishes and imperfections.
  • flat edge for contouring around the eyes and nose.
  • ideal for liquid foundation.

For best results, replace your makeup sponge every 1-3 months.

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Real Techniques

Real Techniques

Powder Brush

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(192)

Real Techniques

1491 Dual Ended Expert Sponge

Rp 164,890

SAVE 48%

Rp 85,743

(17)

Real Techniques

1492 - 4 Pcs Mini Miracle Complexion Sponge

Rp 208,890

SAVE 48%

Rp 108,623

(11)

Real Techniques

1701 Mini Sculpting Brush

Rp 175,890

SAVE 48%

Rp 91,463

More Options

(7)

Real Techniques

Expert Face Brush - 1411

Rp 219,900

SAVE 48%

Rp 114,348

(199)

Real Techniques

1488 - 4 Miracle Contour Wedges

Rp 285,890

SAVE 48%

Rp 148,663

Real Techniques

Miracle Complexion Sponge 2pc Pack

Rp 373,890

SAVE 48%

Rp 194,423

(152)

Real Techniques

1574 Ultimate Base Set

Rp 439,890

SAVE 48%

Rp 228,743

(43)

Real Techniques

Eyelining Set Limited Edition - 1437

Rp 538,900

SAVE 48%

Rp 280,228

(2)

Real Techniques

Sculpting Brush - 1432

Rp 230,890

SAVE 48%

Rp 120,063

(26)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

145 of 151 reviewers recommend this product

Yes
104
No
12
Maybe
35
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (151)

Siti Hersa

Siti Hersa

23 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sponge nya lembut bgtt kayak squishii gemess wkwk. Enak banget gak terlalu banyak nyerep produk aku biasa pake buat ngeblend foundation aku dan gampang banget di blend nyaa. Harganya lumayan lah ya buat kwalitas sebagus ini

Repurchase this product? Yes

Checilia Putri

Checilia Putri

54 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Dapet ini dibeliin bunda karena kalo beli sendiri harus jual mata sebelah dulu kayaknya:')))))))) bagus bagus aja sih dan aku pake ini >2bulan gitu karena masih squishy gitu loh gaes:(

Repurchase this product? Maybe

Riska Ibnurid

Riska Ibnurid

73 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

spongenya enak dipakenya, lembut aja gitu, teksturnya lembut jadi enak di tepuk - tepuk ke mukanya. bersihinnya gampang banget, cuma kalo aku karena suka di kelamaan di rendem eh kopek-kopek deh sponge nya.

Repurchase this product? No

Ratih Mardianti

Ratih Mardianti

136 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka banget sama sponge ini. Sponge nya lembut, empuk meskipun gak dibasahin dulu, gak terlalu banyak nyerap produk gampang buat ngeblend foundation. harganya juga affordable.

Repurchase this product? Maybe

Dear Precious

Dear Precious

41 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Semua kriteeia sponge kesukaanku ada di sponge ini suka banget, gk terlalu banyak nyerep produk, gampang banget buat dipakenya, teksturnya ya walaupun gk sebouncy bb tapi aku ttp suka kok, mana awet lagi dengan harga yg sangat affordable love it.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE