Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Brush Tree makes keeping your brushes clean easy! It will safely hold but never damage your brushes. You can dry 2 big, 4 medium and 8 small brushes.

Diameter size : 13cm

LAMICA is a premium makeup brush made from high quality materials that suit best to its function. Designed and crafted from years of experience in makeup industry, each brush is carefully selected to fit your needs.

PRODUK LAIN DARI Lamica

Lamica

101 Powder Brush

Rp 135,000

(39)

Lamica

203 Precise Eye Shader

Rp 65,000

(8)

Lamica

205 Angle Shading

Rp 75,000

(2)

Lamica

107 Tapered Highlight

Rp 95,000

(20)

Lamica

Instant Color Switcher - Single

Rp 95,000

(8)

Lamica

126 Flat Concealer Brush

Rp 65,000

(3)

Lamica

Essential Eye Set

Rp 315,000

(11)

Lamica

305 Eyebrow Brush

Rp 95,000

(5)

Lamica

Eyeshadow Shields

Rp 60,000 -
Rp 100,000

More Options

(1)

Lamica

121 Angled Foundation Brush

Rp 95,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

2 of 3 reviewers recommend this product

Yes
1
No
2
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (3)

yesha gunawan

yesha lee

263 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

ini bikin lebih gampang ngeringin brush yang abis dicuciii sejauh ini awet awet aja semoga ga retak/pecah lah ya. worth it si tapi kalo misalnya rusak repurchase ato ga keknya ga

Repurchase this product? No

pukha pukha

14 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

sangat membantu pas lagi cuci brush tinggal di taro aja disini, ada karet yang nahan biar brushnya juga gak jatoh, ada beberapa tempat yang buat brush besar dan brush kecil,

Repurchase this product? No

Indira Shadrina

2 Reviews | See all User's reviews

12 February 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Pas banget lagi cari Brush Tree untuk menyimpan brush setelah selesai dicuci dan seneng bgt menemukan brush tree by Lamica ini. Bahannya ok, ukuran nya bervariasi, dan sangat versatile untuk menunggu brush kering setelah dicuci.

Repurchase this product? Yes