Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Bristle:
Synthetic + Goat Hair
Functions:
F01 Brush is perfect for liquid foundation, cream blush, and cream contour. It allows for gentle blending that will not pull the skin.Β 

VolareΒ was established in 2015 in Vancouver, BC Canada. Our make-up brushes are hand-made in Japan using only the best quality materials. Our traditional production methods combine the skills of various experienced craftsmen which enable us to produce the highest quality make-up brushes.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

3 of 3 reviewers recommend this product

Durability 4.3/5

Packaging 4.0/5

Value for Money 4.3/5

Yes
2
No
1
Maybe
0
WRITE A REVIEW
Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

21 December 2018

3.8

  • Durability4/5

  • Eficiency3/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

#FoundieFond Penting banget buat punya foundation karna itu complexion buat kita ya. Ada foundation padat sama cair, aku sih prefer yg cair. Karna cepet di blend. ini tap tap

Repurchase this product? Yes

Dwi puput

Jenis Kulit :  Kulit Kering

4 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

The Best Brush πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Bulu nya super duper duper lembut banget, ak punya brush ini uda setaun lebih tp g ada satupun bulu nya yg rontok,, dipake udah melayang aja kaya dielus elus, ngratain foundie pun gampang bgt, ga nyerep foundie, jd foundie dikit bisa rata semuka.. Emang aga pricey tp worth to buy banget, dan kabarnya ini brush sepabrik sama brush haku**** dari jepang yg super terkenal itu,, Pengiriman nya pun walopun cuman beli sebiji itu brush nya ditaruh di box yg tahan banting, jd ga worry si brush bakalan lecet ato apa.. Duh lopek lopek polll β™₯️β™₯️β™₯️😍😍

Repurchase this product? Yes

tycra Ilyas

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

14 August 2018

Purchased at Sociolla

3.8

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging3/5

  • Value for Money4/5

even though the bristle is mix of synthetic and goat hair, the brush still very smooth on my skin. it works very good for cream product such as contour or blush but actually just right for foundation. if you want to have a perfectly cover and so-no-scratch-feelin-after-apply~ it's better to finish with beauty blender or other beauty sponge! but overall this works very well! lots of love~

Repurchase this product? No