Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 108,840

-45%
Rp 197,890

The new Stippling Brush from EcoTools is for use with foundation, powder, blush and/or bronzer and helps you create those high definition results from the brand you love! The brush bristles are duo fiber which help maximize product application to create that airbrushed, high-def look.

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

8 of 8 reviewers recommend this product

7
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (8)

Vini Enoviadewi

Vini Enoviadewi

81 Reviews | See all User's reviews

2 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Cuma ini brush gede yg gue punya haha. Awalnya dipake buat brush, terus foundation, terus bedak. Macem2 daaah tapi aman kok gue pake buat itu semua haha. Bulunya lembut kok!

Repurchase this product? Maybe

Ajeng Trisnaningtyas

Ajeng Trisnaningtyas

83 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

akhirnya punya brush ini, bisa multiuse banget, biasanya aku pake buat apply foundation. brushnya halus banget jd gampang bgt buat ratain foundation pake ini. gak pernah kecewa deh sm produk2 dr Real Tech :)

Repurchase this product? Yes

Annuru Agaridza

5 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Finally grab this stippling brush, nyari ini supaya bisa apply cream blush and it did work beautifully. ini multitask banget bisa dipake apply foundation atau bb cream flawlessly karena bristlenya halus dan punya dua ukuran yg beda. cocok juga ku pake buat soft contouring. jadi menurutku ini worth bgt

Repurchase this product? Yes

Vivi carrolien

1 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush ini cocok untuk pemula, bulunya lembut. Penggunaan nya jg gampang.

Repurchase this product? Yes

Hani Pratiwi

3 Reviews | See all User's reviews

22 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu nya lembut & bagus, pas banget beli pas lagi diskon jadi gak nyesel! Thanks sociolla

Repurchase this product? Yes

SEE MORE