Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 44,720

-20%
Rp 55,900

Long and fine synthetic brush to create precise and even strokes along the lash line. Ideal for a cat-eye look. Angled ferrule makes the application easier. Suitable for liquid, gel or cream products.

Material: Synthetic bristles

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

4 of 4 reviewers recommend this product

4
0
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Luella Artistry

Luella Artistry

35 Reviews | See all User's reviews

3 August 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush nya mempermudah untuk bikin cat liner atau wing liner. Cocok banget kalau kalian lagi mau pake gel liner. Bulu nya gak terlalu kaku dan gak terlalu lembut juga. Jadi gampang to apply gel liner..

Repurchase this product? Yes

Verlindawati Zhang

Verlindawati Zhang

17 Reviews | See all User's reviews

7 June 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

suka banget sama brush ini, really helpful when applying eyeliner, puas sama hasilnya, mudah dibersihkan, tentunya cruelty free because it's synthetic.

Repurchase this product? Yes

Virly Agnesianne

6 Reviews | See all User's reviews

5 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush ini sangat memudahkan untuk apply gel eyeliner, karena bentuk gagangnya yang bengkok. Bristlesnya juga gak mudah rontok ketika dicuci.

Repurchase this product? Yes

Admin soco

3 Reviews | See all User's reviews

1 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush ini mudah dipakai saat pakai gel eyeliner, krn saya masih pemula jadi kalo pakai brush biasa suka susah lihat ke kaca. tapi kalau pakai brush masami ini jadi leluasa pas pakai eyeliner. Thumbs up

Repurchase this product? Yes