Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Long and fine synthetic brush to create precise and even strokes along the lash line. Ideal for a cat-eye look. Angled ferrule makes the application easier. Suitable for liquid, gel or cream products.

Material: Synthetic bristles

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Masami Shouko

Masami Shouko

Eyelash Curler + Refill

Rp 88,900

SAVE 30%

Rp 62,230

(134)

Masami Shouko

Teardrop Blender

Rp 92,900

SAVE 30%

Rp 65,030

More Options

(26)

Masami Shouko

Mini Blush Brush Black - BB01

Rp 55,900

SAVE 30%

Rp 39,130

(22)

Masami Shouko

Small Fan Brush

Rp 88,900

SAVE 30%

Rp 62,230

(32)

Masami Shouko

Beauty Blender

Rp 92,900

SAVE 30%

Rp 65,030

More Options

(299)

Masami Shouko

5P Basic Eye Kit Rosie Edition

Rp 339,000

SAVE 30%

Rp 237,300

(4)

Masami Shouko

Sculpt Blender

Rp 92,900

SAVE 30%

Rp 65,030

More Options

Masami Shouko

Lid Brush

Rp 55,900 -
Rp 58,900

SAVE UP TO 30%

Rp 55,900 -
Rp 58,900

More Options

(13)

Masami Shouko

Diamond Non-Latex Sponge

Rp 58,900

SAVE 30%

Rp 41,230

Masami Shouko

322 Flat Angled Kabuki Brush

Rp 148,900

SAVE 30%

Rp 104,230

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

7 of 7 reviewers recommend this product

Yes
5
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (7)

Anindiyati Oktaviani

Anindiyati Oktaviani

63 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brushnya kecil banget bulunya pas banget buat apply gel liner. Ujungnya rada bengkok bikin apply eyelinernya lebih mudah untuk beginner. Untuk kualitas nya sebanding dengan harganya

Repurchase this product? No

Diah Ariyanti Lestari

Diah Ariyanti Lestari

92 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

ngebantu banget buat ngerapihin bikin eyeliner soalnya aku tipe orang yang tidak bisa rapih bikin eyeliner.hahhaa seneng deh masami shouko ngeluarin brush ini.

Repurchase this product? Yes

Vivi Imelda

Vivi Imelda

56 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Untuk orang yg suka pakai gel eyeliner ini must have. Bentuknya yg angled jadi mudah untuk aplikasi eyeliner. Cuma hati2 saat pencucian jangan terlalu di gosok kencang karena nanti akan mekar dan jadi susah untuk di atur.

Repurchase this product? Maybe

Luella Artistry

Luella Artistry

35 Reviews | See all User's reviews

3 August 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush nya mempermudah untuk bikin cat liner atau wing liner. Cocok banget kalau kalian lagi mau pake gel liner. Bulu nya gak terlalu kaku dan gak terlalu lembut juga. Jadi gampang to apply gel liner..

Repurchase this product? Yes

Verlindawati Zhang

Verlindawati Zhang

20 Reviews | See all User's reviews

7 June 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

suka banget sama brush ini, really helpful when applying eyeliner, puas sama hasilnya, mudah dibersihkan, tentunya cruelty free because it's synthetic.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE