Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 340,000

This exclusive edition of beautyblender® is handcrafted in the USA. It’s made of the same one-of-a-kind beautyblender® material, in an iconic Sephora red that will have every beauty addict clamoring for more!

beautyblender® features an open cell structure that fills with small amounts of water when wet. This allows the sponge to be “full” so that the makeup product sits on top of the sponge rather than being absorbed, allowing you to use less product every time. When wet, beautyblender® doubles in size and becomes even softer, returning to its original size when it air dries.

Handcrafted in the USA.

At beautyblender® we choose to use safe, water-soluble dyes that do not harm the environment and will maintain the integrity of our proprietary foam. For this reason, you may notice some color run off the first time you wash beautyblender®. This is normal and will disappear after you have cleansed the product several times. Please note that the color will not transfer onto the face or clothing.

How to use:

beautyblender® is easy to use: simply wet.squeeze.bounce. your way to makeup perfection!

wet. beautyblender® with water

squeeze. out the excess liquid, using a towel if available

bounce. primer, foundation, powder, cream blush or any other complexion product across the face for flawless results.

Introducing beautyblender®, the ultimate make up sponge applicator. Beautyblender has been created to leave you with a professional finish and a flawless complexion. Beautyblender’s patent-pending elliptical shape makes application foolproof by allowing you to access hard-to-reach areas with stunning ease. Beautyblender is latex free, non-allergenic and odour free.

The original beautyblender is a revolutionary makeup sponge applicator with 360 degrees of usable surface for creating absolute complexion perfection. This five-time Allure Best of Beauty Award-winner is ergonomically designed to meet your makeup needs. beautyblender is the first high definition, neon pink sponge application tool that gives you everything from amazingly sheer coverage to a buildable full coverage.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

37 of 37 reviewers recommend this product

20
3
14
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (37)

Gadis Hayu

Gadis Hayu

82 Reviews | See all User's reviews

19 October 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Untuk harga memang mahal, tergolong mahal banget tapi karena kemarin beli waktu ada promo buy 1 get 1 free (free nya yang item) lumayan banget lah ya. Ini enak banget empuk dan bisa blending foundation atau cream blush dengan sempurnaa.

Repurchase this product? No

Ricca Listiawati

Ricca Listiawati

211 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beauty blender ini super duper bagus banget, bagus banget saat aplikasiin foundation. Jadi lebih merata dan auper lembut banget. Bersihinnya juga mudah, cepet beraih dan cepet kering juga. Thia is my favorite beauty blender.

Repurchase this product? Yes

Yogi Hard

3 Reviews | See all User's reviews

8 October 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Akhirnya memberanikan diri buat beli beatybelnder ini. Yups, ada harga, ada rupa. Make up jadi merata dan flawless. Tapi sayangnya untuk harga semahal itu tempatnya hanya terbuat dari plastik.

Repurchase this product? No

bunga pradini

bunga pradini

64 Reviews | See all User's reviews

2 October 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kemasannya lucu dan higienis juga. Spons nya empuk jd gampang buat ngebland foundation. Punya ini udah lama tapi warna nya ga pudar ttp sm kaya pertama kali beli dan setelah dicuci berkali2 jg ga ancur.

Repurchase this product? Maybe

Widati Dati

Widati Dati

20 Reviews | See all User's reviews

26 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Packagingnya yang menarik dan super higenis ini yang pertama ku lihat. Terus pas dipake juga bikin foundie aku nge blend sempurna. Gampang dibersihkan nya juga untuk sponge nya sendiri. Warnanya bagus gapudar walopun pemakaian lama. Harga emang gapernah bohong hehe

Repurchase this product? Yes

SEE MORE