Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Comb through brows to tame and shape. Also use to pull through lashes for separation of mascara clumps.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(8)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(17)

Armando Caruso

21 Small Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(3)

Armando Caruso

317 Angled Shadow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(3)

Armando Caruso

28 Travel Liner / Brow Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(6)

Armando Caruso

839 Makeup Brush Cleaner Heart

Rp 67,500

SAVE 25%

Rp 50,625

More Options

(5)

Armando Caruso

840 Multi Purpose makeup Brush Set 10P

Rp 675,000

SAVE 25%

Rp 506,250

(2)

Armando Caruso

Armando Caruso - Finishing Powder Brush AC741

Rp 178,000

SAVE 25%

Rp 133,500

(1)

Armando Caruso

306 L Pointed Foundation Brush

Rp 99,500

SAVE 25%

Rp 74,625

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

5 of 5 reviewers recommend this product

Yes
3
No
0
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Melissa Olivia

Melissa Olivia

32 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Akhirnya aki nemuin kuas alis plus spoolie yang nyaman dan ramah di kantong. Ketebalan kuasnya pas aja gitu buat sapuin brow cream ke alis. Spoolienya pendek dan bulunya halus, enak banget buat arsir alisnya. Recommended!

Repurchase this product? Yes

Sintha Novia Putri

Sintha Novia Putri

404 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Spoolie brush ini padet, jadi cepet bikin alis rapih. terus bikin warna eyebrow pencil jadi keliatan natural dan penuh. Harganya juga sangat affordable

Repurchase this product? Yes

Evita Ambar Fitriyah

Evita Ambar Fitriyah

53 Reviews | See all User's reviews

17 June 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini brush oke banget sih buat ngatur bulu mata dan misahin bulu mata yang suka nyatu-nyatu kalo abis pake maskara. Buat nyisir alis juga bagus, kebetulan alisku memang udh tebel jadinya pake brush ini kebantu banget buat ngerapiin alis.

Repurchase this product? Maybe

Lisa Sawitri

59 Reviews | See all User's reviews

17 June 2018

Purchased at Sociolla

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini bagus banget buat ngerapihin alis. Sebenarnya brush ini buat apply maskara, tapi aku lebih suka buat rapihin alis. Alis yang digambar jadi kelihatan lebih natural. Harganya affordable banget. Gagangnya panjang tapi tetap enak dipegang. Pokoknya worth to buy. :)

Repurchase this product? Maybe

Adis Kasandra

48 Reviews | See all User's reviews

5 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

spoolie ini sangat membantu aku saat blending alisku agar tidak terlalu terlihat kaku

Repurchase this product? Yes