Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

Usually used for precise application of powder / blush / bronzer.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(8)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(17)

Armando Caruso

21 Small Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(3)

Armando Caruso

317 Angled Shadow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(3)

Armando Caruso

02 Large Angled Contour / Blush Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

(11)

Armando Caruso

30 Large Stippling Brush

Rp 89,500

SAVE 25%

Rp 67,125

(5)

Armando Caruso

Basic Eyes 5P Brush Set

Rp 325,000

SAVE 25%

Rp 243,750

More Options

Armando Caruso

711 Medium Standing Kabuki Brush

Rp 89,500

SAVE 25%

Rp 67,125

(9)

Armando Caruso

26 Travel Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
2
No
0
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Karin Naflah

Karin Naflah

37 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

PERFECT. packaging yg aku cari selama ini ada tutupnya jadi lebih praktis dibawa kemana2 &higenis buat dimasukin ke tas atau pouch makeup, bulunya lembut gaada yg nusuk2 ke kulit, dari awal tahun 2018 sampe akhir tahun ini belum ada rontok sama sekali, harganya sekitar 140rb #SOCO #SOCOBOX #SOCIOLLABOX

Repurchase this product? Yes

Fella Fendina

Fella Fendina

16 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

2.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Gk terlalu suka brush ini, bulunya agak kasar dan sedikit bikin perih dibeberapa area wajah yang sensitif, untuk harga yang sama masih ada kabuki brush lainnya yang recomen.

Repurchase this product? Maybe

Dhea Manissa

Dhea Manissa

41 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush ini lembut bangeet dan mudah banget dipake. Mudah banget diaplikasikan ke seluruh muka sehingga powdernya bisa merata nempel di wajah. Simpel banget packagingnya

Repurchase this product? Yes

Auliya Nazhifah

Auliya Nazhifah

92 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush terlembut. product tuh gabanyak nempel dibrushnyaa, anti rugi - rugi club say wkwkw package nya juga gemes bgt! musti nyoba sih buat yg lagi nyari brush aku saranin merk armando iniii❤️✨

Repurchase this product? Maybe