Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

This classic kabuki brush is generally used for powder or blush. Its thick and round-shaped bristles enable even application of powder or blush onto your face

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(9)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(18)

Armando Caruso

21 Small Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(3)

Armando Caruso

317 Angled Shadow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(3)

Armando Caruso

Duo Shadow & Brow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(2)

Armando Caruso

2117 Angled Brow Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

More Options

(3)

Armando Caruso

AC8405 - Oval 25 Contour Brush

Rp 79,500

SAVE 25%

Rp 59,625

(2)

Armando Caruso

848 Diamond Makeup Blender

Rp 92,500

SAVE 25%

Rp 69,375

More Options

(7)

Armando Caruso

Cork Collection 5P Brush Set

Rp 325,000

SAVE 25%

Rp 243,750

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

4 of 5 reviewers recommend this product

Yes
4
No
1
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (5)

Cantika Nirmala

Cantika Nirmala

325 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Parah bentuknya imut banget lucu dan ini gak bikin gatel di wajah dan ini bener-bener lucu banget seriusan buay harganya terjangkau ya walaupun agak mahalan tapi kualitas nya tuh bagus♡

Repurchase this product? Yes

Katherine Anggi Cahyadi

Katherine Anggi Cahyadi

169 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ga suka sih sama kabuki brush nya armando, soalnya ga lembut nya kerasa banget, jadi produk nya ga nempel di muka. Ya mungkin karena harga nya murah kali ya

Repurchase this product? Yes

hanani assagaf

hanani assagaf

269 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Imut banget ini brusnya, kecil bisa dibawa travel, ga makan tempat di pouch. Tapi sayangnya waktu beberapa kali pemakaian pertama ada beberapa rambut yang rontok. Overall yaa so so lah

Repurchase this product? No

Naru nalu

3 Reviews | See all User's reviews

23 February 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

menurut aku sedikit lebih kecil dari ekspetasi aku, yang emang si ditulisnya small tp aku kira ga sekecil itu, difoto terlihat lebih besar haha tp oke sih barangnya.

Repurchase this product? Yes

Indika Fbr

30 Reviews | See all User's reviews

15 February 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

super mini bangettt... kaya lipstik, travel friendly banget. bulunya lembut. untuk pemakaian juga lumayan enak. tapi sayang, ketika paket ini datang agak ringkih kemasannya dan benar aja pemakaian sekali lepas deh kemasannya ga bisa di puter. tapi so far sih lumayan bagus

Repurchase this product? Yes