Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

For application of liquid facial mask. Its bristles were made in a way that it is extremely gentle to your facial skin for ultimate results after facial mask sessions, professional or home use.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 25%

Rp 52,125

More Options

(9)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(18)

Armando Caruso

21 Small Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

Armando Caruso

311 S Concealer Brush

Rp 42,500

SAVE 25%

Rp 31,875

(3)

Armando Caruso

317 Angled Shadow Brush

Rp 47,500

SAVE 25%

Rp 35,625

(3)

Armando Caruso

22 Medium Smudge Brush

Rp 39,500

SAVE 25%

Rp 29,625

(15)

Armando Caruso

7130 Classic Foundation Brush

Rp 92,500

SAVE 25%

Rp 69,375

(3)

Armando Caruso

840 Multi Purpose makeup Brush Set 10P

Rp 675,000

SAVE 25%

Rp 506,250

(2)

Armando Caruso

841 Micro Mini Makeup Blender 3P

Rp 87,500

SAVE 25%

Rp 65,625

(3)

Armando Caruso

2117 Angled Brow Brush

Rp 125,000

SAVE 25%

Rp 93,750

More Options

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

22 of 23 reviewers recommend this product

Yes
15
No
2
Maybe
6
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (23)

Shania Paramitha Sari

Shania Paramitha Sari

57 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Untuk brush ini, bagus bgt parah dan mudah nge-blend di masker DIY. Tapi pernah rontok sih walau satu helai aja yang rontok ya not bad lah yaaaaaaaaaaaa

Repurchase this product? Yes

Fendy Gusbiyantoro

Fendy Gusbiyantoro

100 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Dari awal beli sampai skrg masih pakai ini utk masker dan blm ganti karena awet, murah kl gak salah 50k an, bulu kuasnya sintetis jd mudah utk pengambilan produk dan pengaplikasian ke wajah. Ketika dicuci pun mudah, dan gampang bersihnya serta gak rontok. Recomended bgt, affordable, comfort and durable!

Repurchase this product? Yes

Putri Danny

Putri Danny

236 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Lupa harga mask brush ini berapaa.. tapi bagus kok! Udah dicuci berkali kali bulunya tetep halus dan garontokkk. Bulunya pun halus dan gasakit pas diaplikasiin ke muka

Repurchase this product? Maybe

Vidella Lorensia

Vidella Lorensia

470 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Mask brush yang dari armando caruso ini enak banget dipake buat aplikasiin masker gel ato mud gitu. Jadi make masker lebih merata dan gak ngotorin tangan.

Repurchase this product? No

Tria Dafa

Triani Asri Nurul Fajri

108 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

3.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Baru bru ini aku pake Musk brush dari armando caruso.. Ini brush lembut sekali beneer deh gampang dan enak banget nge apply nya.. Suka ada brush masker kalopun udh di cuci bersih jadi keras ke brush nya .yang ini engga dong Recommend shaay ..

Repurchase this product? Yes

SEE MORE