Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Its unique two-layer bristle design is generally used to pick up two layers of products to disperse on skin for utmost control and preferred finish. Can be used for application of concentrated color or blending.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.6

1 of 4 reviewers recommend this product

Yes
1
No
1
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Jessica Stephanie

Jessica Stephanie Putri

34 Reviews | See all User's reviews

30 July 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku beli ini karena lagi diskon di sociolla. Bentuknya sih promising, gagangnya kokoh dan bulunya lumayan halus kalo di pegang. Pas dipakai, ternyata gak selembut itu. Ya masih lumayan sih, dipake untuk blending foundie juga works well. Tapi kalau untuk powder I don't really like it, karena kurang lembut itu jadi kurang nyaman aja. Terus, setelah beberapa lama dipake, kok pas dicuci luntur ya :( Sedih deh, aku jadi jarang pakai sekarang.

Repurchase this product? Maybe

Ella Risky

Ella Risky Nurbaeti

82 Reviews | See all User's reviews

1 July 2018

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu brush nya cukup halus tapi tetep rontok, setiap lagi pake brush ini ada aja bulu yang copot. Dari segi ukurannya enak ga terlalu panjang, karena aku pribadi ga terlalu suka brush yang tangkainya panjang, aga ribet aja makenya.

Repurchase this product? Maybe

Natalia TIMAN

7 Reviews | See all User's reviews

9 February 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka banget sama brush yang ini, karena gagangnya kokoh dan bulunya ga fall out. Enak banget dipake buat blending make up, terutama yang powder.

Repurchase this product? Yes

Chana Buchari

12 Reviews | See all User's reviews

2 January 2018

2.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulunya suka rontok dan terlalu jarang. Gada stippling2 nya. Ga cocok buat foundation & blush. Kalo di gue sih ga cocok. Gagangnya terlalu besar jadi ga cocok buat travelling. Jadi berat dan menuh menuhin bagasi. Jadinya kegeletak aja dikamar.

Repurchase this product? No