Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Generally used for precise application of winged eyeliners, also used for eyebrows. Can be used with gel, cream or powder liners.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

05 Classic Eyeshadow Brush

Rp 39,500

(17)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

More Options

(8)

Armando Caruso

08 Small Blending Brush

Rp 39,500

(14)

Armando Caruso

Crease Brush

Rp 39,500

(17)

Armando Caruso

312 Duo Brow / Lash Brush

Rp 47,500

(19)

Armando Caruso

7130 Classic Foundation Brush

Rp 92,500

(3)

Armando Caruso

840 Multi Purpose makeup Brush Set 10P

Rp 675,000

(2)

Armando Caruso

26 Travel Smudge Brush

Rp 39,500

(5)

Armando Caruso

Mini Cylinder Case Set Pink

Rp 365,000

(2)

Armando Caruso

848 Diamond Makeup Blender

Rp 92,500

More Options

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

6 of 6 reviewers recommend this product

Yes
4
No
0
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (6)

Katherine Anggi Cahyadi

Katherine Anggi Cahyadi

135 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku selalu suka koleksi brow brush, karena aku emang lebih sering pake brow powder atau pomade. Menurut aku produk ini oke sih, tapi ya kualitas nya standar aja gitu.

Repurchase this product? Maybe

Meyvilia Calista

Meyvilia Calista

44 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

repurchase ini krn yg lama hilang, dan udh suka bgt sm brush ini ukurannya pas aja ga kecil dan ga gede di aplikasiinnya jg gampang. aku tipe yang jarang cuci brush 2minggu bs sekali doang dan ini bruhsnya yang ga gampang kaku gituu, dan bulunya ga cepet rontok

Repurchase this product? Yes

Purchased at Sociolla

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Quality oke banget tapi alittle too broad as a brow brush. Tidak terlalu mahal juga. Size bagus utk pergi pergi. Hasil memakai bagus dan halus di kulit.

Repurchase this product? Maybe

MAIMUNAH Mumun

MAIMUNAH Mumun

54 Reviews | See all User's reviews

9 June 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Syuukaaa, designnya elegan dan eksklusif! Bulu brushnya kuat tidak mudah rontok dan designnya yang lancip diujung bisa menjangkau ujung alis dan membentuk alis dengan sangat cantik......

Repurchase this product? Yes

Enfant Lasut

Enfant Lasut

20 Reviews | See all User's reviews

9 June 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ringan, designnya elegan dan eksklusif! Bulu brushnya kuat tidak mudah rontok, saat beli pas ada diskon, thank you Sociolla! Menurutku brush ini smart karena designnya yang lancip diujung bisa menjangkau ujung alis dan membentuk alis dengan sangat cantik Keep a good work sociolla to presenting an exclusive product like this!

Repurchase this product? Yes

SEE MORE