Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Using the tips to apply color, sweep back and forth through the crease for a diffused and blended finish.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

8 of 12 reviewers recommend this product

Yes
6
No
4
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (12)

Kare soewito

8 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

aku gak tau brush armando caruso lainnya tp yang ini bulunya kasar dan gak nyaman aja kalau dipakai..kalau soal harga ini brush harganya emang terjangkau gak mahal.

Repurchase this product? Maybe

Tia Sunarti

Tia Sunarti

28 Reviews | See all User's reviews

6 November 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Super halus bulu nya, dan gampang banget buat dipake ngeblend nya. Digenggam juga nyaman dan super suka sama semua brush nya armando caruso, harganya juga masih masuk akal

Repurchase this product? Yes

defina ayu

defina ayu

61 Reviews | See all User's reviews

17 October 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu ny halus, pegangan juga mantap, bulu juga gk rontok2, harga sesuai kualitas deh. Tapi brhubung masih newbie, rada bingung make ini krna aku rasa ini ukuran ny kegedean aja gitu. Aku pake ini buat ambil shimmer dn efektif. Btw ini rekomen mbah suhay dn mnurut aku worth it d beli utk pemula, apa lgi klo ukuran ny pas d mata kalian

Repurchase this product? Yes

Tiara Paramita

Tiara Paramita

61 Reviews | See all User's reviews

25 August 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Yass pas beli karna lagi ada diskon dan emg kebetulan lg ngicer si crease brush ini. And i’m feel so lucky to have you bgttt karna brushnya yg aluus:’))

Repurchase this product? Yes

kenny doenanke aulia

kenny doenanke aulia

13 Reviews | See all User's reviews

25 August 2018

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sewaktu apply eyeshadow menggunakan brush ini terasa sedikit menusuk ke kelopak mata dan juga beberapa helai bulu rontok ketika di cuci tapi overall dengan harga yang affordable masih okelah untuk dipakai:)

Repurchase this product? No

SEE MORE