Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The same exclusive beautyblender® material in a dye-free color made especially for sensitive skin and skincare application to ensure an impeccable skincare application with a silk-like feel. Use with complexion products, serums, eye treatments, moisturizers, makeup removers and any other skincare product.

beautyblender® features an open cell structure that fills with small amounts of water when wet. This allows the sponge to be “full” so that the product sits on top of the sponge rather than being absorbed into the sponge, allowing you to use less product every time. When wet, beautyblender® doubles in size and becomes even softer, returning to its original size when it air dries.

Handcrafted in the USA.

How to use:

beautyblender® is easy to use: simply wet.squeeze.bounce. your way to makeup perfection!

wet. beautyblender® with water

squeeze. out the excess liquid, using a towel if available

bounce. concealer, primer, foundation, powder, cream blush or any other complexion product across the face for flawless results.

Introducing beautyblender®, the ultimate make up sponge applicator. Beautyblender has been created to leave you with a professional finish and a flawless complexion. Beautyblender’s patent-pending elliptical shape makes application foolproof by allowing you to access hard-to-reach areas with stunning ease. Beautyblender is latex free, non-allergenic and odour free.

The original beautyblender is a revolutionary makeup sponge applicator with 360 degrees of usable surface for creating absolute complexion perfection. This five-time Allure Best of Beauty Award-winner is ergonomically designed to meet your makeup needs. beautyblender is the first high definition, neon pink sponge application tool that gives you everything from amazingly sheer coverage to a buildable full coverage.

PRODUK LAIN DARI beautyblender

beautyblender

Blender Defender

Rp 219,000

(2)

beautyblender

Power Pocket Puff

Rp 269,000

beautyblender

Original Pink

Rp 350,000

(29)

beautyblender

Pro Black

Rp 350,000

(32)

beautyblender

Micro Mini Pro - Black

Rp 325,000

beautyblender

Blendercleanser Liquid

Rp 330,000

beautyblender

Beauty.Blusher Cheeky

Rp 300,000

(5)

beautyblender

Two BB Clean

Rp 755,000

(1)

beautyblender

Micro Mini Green

Rp 325,000

(6)

beautyblender

Liner Designer

Rp 285,000

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

5 of 6 reviewers recommend this product

Durability 4.5/5

Packaging 4.7/5

Value for Money 3.8/5

Yes
4
No
0
Maybe
2
WRITE A REVIEW
Agustina Putri

Agustina Putri

Jenis Kulit :  Kulit Kering

28 January 2019

Purchased at Sociolla

3.0

  • Durability2/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging3/5

  • Value for Money2/5

Pertama beli BeautyBlender karena ud penasaran terus pas kebetulan kayanya di Sociolla lagi ada promo juga. Pas pake emang oke banget sih rasanya, ngeblendnya oke banget. Tapi rapuh banget, kalau nyucinya agak heboh dikit langsung ada sobekan. Dan nggak awet sama sekali. Kalo harganya se-pricey itu, seharusnya bisa agak lebih durable. Suka sih karena warna putih, jadi bisa tau udah bersih apa belom. Tapi selebihnya, B aja.

Repurchase this product? Maybe

Fifa italia

Fifa italia

Jenis Kulit : 

18 January 2019

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Gak usah direview kayaknya udah pada tau ya kalau beli yang asli emang terjamin kualitasnya. Empuk banget, enak banget buat nge-blend make up. Foundation menempel di permukaan sponge jadi gak perlu pake terlalu foundation, lebih hemat jadinya. Untuk warna putih sebenernya lebih cepet kotor, tapi gemes aja gitu sama warnanya.

Repurchase this product? Yes

Utari Mandasari

Utari Mandasari

Jenis Kulit :  Kulit Normal

19 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

menggunakan beuty blender sangat memudahkan pengaplikasikan alas bedak atau foundasion, bahan nya yang terbuat sangat lembut, dan harganya juga bersahat juga mudah dicari dan dibawa kemana saja.

Repurchase this product? Yes

Gracia Pongoh

Gracia Pongoh

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

17 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money3/5

First try using the ultimate beauty blender pure white! Well, first of all mau aku tekankan bahwa kulitku berminyak dan sementara mencari skincare teranyar dgn durabel sama makeup ku yang ala-ala Korea ini haha. Dan biasanya tuh sebelum spf stepnya adalah moisturizer lalu serum. Nah yang dramatis adalaaahh pas paket ini nih. Bikin moment penggunaan meratakan serum jadi lebih mevah deh asli :) End resultnya blender tidak steal the product away plus, smoothly runs all over your face without any rough surface scratching. Cocok buat muka aku yang acne prone, to prime or even merawat my sensitive face. Yay!

Repurchase this product? Maybe

Yanti Yanti

Yanti Yanti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

11 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Beli ini gara2 lagi ada promo buy 1 get 1 tapi dpt warna hitam . Dan pas akhirnya udah beberapa bulan belum.kepake sama aku , karena huhuhu takut kotor soalnya warna putih, maybe dijadiin koleksian aja ,

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW