Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Free Catrice Eyeshadow

For precise application of blush / contour.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

15 Angled Contour Brush

Rp 62,500

SAVE 11%

Rp 55,625

(27)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 11%

Rp 61,855

(10)

Armando Caruso

32 Mask Brush

Rp 42,500

SAVE 11%

Rp 37,825

(30)

Armando Caruso

839 Makeup Brush Cleaner Heart

Rp 67,500

SAVE 11%

Rp 60,075

(6)

Armando Caruso

Mini Beauty Blender (Neon Pink)

Rp 87,500

SAVE 11%

Rp 77,875

(22)

Armando Caruso

840 Multi Purpose makeup Brush Set 10P

Rp 675,000

SAVE 11%

Rp 600,750

(3)

Armando Caruso

02 Large Angled Contour / Blush Brush

Rp 125,000

SAVE 11%

Rp 111,250

(15)

Armando Caruso

310 Flat Liner Brush

Rp 42,500

SAVE 11%

Rp 37,825

(1)

Armando Caruso

Flat Top Buffer Brush, Rose Quartz

Rp 135,000

SAVE 11%

Rp 120,150

Armando Caruso

Basic Face 3P Brush Set

Rp 395,000

SAVE 11%

Rp 351,550

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

5 of 7 reviewers recommend this product

Durability 4.1/5

Packaging 3.9/5

Value for Money 3.6/5

Yes
2
No
2
Maybe
3
WRITE A REVIEW
Chardelitha Morica

Chardelitha Morica

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

14 December 2018

4.2

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

#BlushCrush Kali ini bahas toolsnya. Nah tools yang satu ini tuh enak bgt dipake buat brush tinggal di tap tap aja udah merata banget. Bulunya juga lembut. Gripnya enak Banget dan double sided.

Repurchase this product? Maybe

jessica jess

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability4/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

Beli ini pas kebetulan lagi diskon di sociolla. Awalnya sempat kagok pas pakai angled brush seperti ini untuk blush on, karena sudah terbiasa pakai brus blush on yang biasa, yang bulat, tapi makin lama dipakai, makin terbiasa kok. Hasilnya jauh lebih tajam jika dibandingkan dengan brush blush on yang bulat, untuk mengcontour pun bisa. Cuma 1 kekurangannya, bulunya agak kurang lembut, tapi masih oke untuk dipakai di wajah, hanya agak kurang lembut sedikit.

Repurchase this product? No

Katherine Anggi Cahyadi

Katherine Anggi Cahyadi

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Sensitif

10 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

Produk nya bagus sih menurut aku, karena dengan harga yang relatif murah, bulu nya lembut. Jadi bikin aplikasi makeup tuh gampang. Mudah di cari lagi produk nya

Repurchase this product? Yes

Hifza Luthfiani

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

7 December 2018

Purchased at Sociolla

2.0

  • Durability2/5

  • Eficiency2/5

  • Packaging2/5

  • Value for Money2/5

Non Specify :  Default

Agak kecewa dengan brush armando caruso yang satu ini, sebelumnya udah pernah purchase brush lain merk ini dan puas, tapi brush yang ini kasar banget dan bikin blush on jadi kurang pigmented dan gak lengket dikulit :(

Repurchase this product? Maybe

Putri Ayu Lestari

Putri Ayu Lestari

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.5

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money4/5

Non Specify :  Default

The function of this brush is to apply a lovely peachy blush on the face, the applicator is so soft. Therefore it is comforting us to use it without worrying it will injure our face.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE REVIEW