Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Dip brush into powder and tap off excess. Apply all over face or wherever needed for additional coverage or color.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

4 of 6 reviewers recommend this product

Yes
3
No
1
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

Mersa Suwandi

Mersa Suwandi

35 Reviews | See all User's reviews

6 October 2018

2.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulunya lembut sihhhhh, tapiiiiiiiii haduh gampang banget rontoknya, untuk harga segitu ga worth kataku. Mending beli brush lain harga sama lebih awet huhu

Repurchase this product? No

Eugenie Ng

205 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kuasnya lembut banget dan sangat nyaman untuk digunakan di area wajah. Bisa digunakannya untuk powder brush atau blush on brush. Sangat amat disarankan sebaiknya jika memang penggunaannya hampir setiap hari dicuci sebulan sekali ya.

Repurchase this product? Yes

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

711 medium kabuki brush ini juga pernah gue coba dan bulunya bener bener halus, malah halusan bulu brush ini dari wajah gue wkwkwk so recommended lah buat beli

Repurchase this product? Yes

Ella Risky

Ella Risky Nurbaeti

82 Reviews | See all User's reviews

1 July 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brushnya kasar dan bulu nya rontok, ga nyaman banget dipake nya. Padahal dari segi bentuknya suka banget, mungil dan enak di bawa traveling karena ga ngabisin tempat.

Repurchase this product? Maybe

Ratna Fitrianingsih

Ratna Fitrianingsih

90 Reviews | See all User's reviews

25 June 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Gampang blending pake brush ini, gue pake buat bedak tabur gitu, atau bisa juga buat blush on .. Cuma sayang nya agak rontok, tadinya gue kira rontok cuma awal2 doang. Ternyata setiap pake rontok terus, padahal udah dicuci tapi tetep begitu.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE