Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Perfect for blending your eyeshadow application.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.9

9 of 11 reviewers recommend this product

Yes
5
No
4
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (11)

Lusia Dewi

17 Reviews | See all User's reviews

11 October 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Cocok untuk yang mata kecil dan sipit. Buat di inner corner atau mau bikin cut crease. Bulu kuas dan bentuk gagang cukup nyaman digunakan. Bulu nya juga halus

Repurchase this product? No

Ferius Saleh

10 Reviews | See all User's reviews

30 August 2018

3.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beli brush ini karena iseng n pengen nambah koleksi eye brush, tapi pas barangnya dateng ternyata malah ga kepake karena bingung buat apa. kalo dari namanya small blending brush tapi aku bilang itu ga bisa buat blending atau mungkin aku yang ga ngerti makenya yah ga tau juga deh.

Repurchase this product? Maybe

Aprilia Putri

Aprilia Putri

53 Reviews | See all User's reviews

20 August 2018

2.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini bukan blending brush buat mata. Ini adalah lip brush buat bibir. Please dont get your self paying too much hope on this. Dilihat dari penampakannya lip brush ini cukup keras and i dont recommend this.

Repurchase this product? No

Ariani Rosidi

Ariani Rosidi Putri

56 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

sukaa banget sama brush armando caruso, karena selain lembut, gagangnya juga kuat. Small blending brush ini bisa banget untuk ngeblend eyeshadow cut crease dan gak mengganggu warna eyeshadow dibawahnya

Repurchase this product? Yes

Natasha Stefanie Setiawan

Natasha Stefanie Setiawan

67 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

3.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beli ini sepasang sama 308 blending brush, nah yang ini produknya lebih kecil lagi. Biasanya aku pakai untuk nge'blend outer corner biar lebih rapi. Brushnya halus banget

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE