Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Typically for applying and blending eyeshadow into the crease and highlighting brow bone.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

10 of 11 reviewers recommend this product

Yes
8
No
1
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (11)

Fany fauziah

Fany fauziah

8 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Pake ini sih buat shading idung, tapi works banget. Shading lebih gampang di blend terus kuasnya lembut, pigmentasi shading juga bagus. Pokonya brush ini kepake banget banget banget. Syukak ❤️

Repurchase this product? Yes

Nadhifa Ramadhani

Nadhifa Ramadani Puspitarini

16 Reviews | See all User's reviews

18 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Suka sama brush ini, bulunya lembut dan bikin warna eyeshadow jadi pigmented di kulit, gampang di bersihkan dan friendly di bawa travelling, wow banget harga yg pas buat anak sekolah dan mahasiswi

Repurchase this product? Maybe

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush ini so good dan work it banget di wajah gue. Pokoknya gak mengecewakan deh kalau beli tapi harganya emang rada mahal, but kondisinya juga stara sama harganya

Repurchase this product? Yes

Septi Endah Setyorini

Septi Endah Setiyarini

20 Reviews | See all User's reviews

11 August 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush untuk shading hidung ini gampang banget dipakainya dan ukurannya juga pas, tetapi bulu brushnya kurang halus. Pada saat dicuci bulu brushnya tidak mudah rontok.

Repurchase this product? No

Melissa S

Monalisa Valentine

33 Reviews | See all User's reviews

11 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini kuasnya aku pake buat shading hidung. Dia ga letoy sih jd buat ngeblend gt kurang enak bisanya cm buat contour idung aja kko buat blend pake brush lain.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE