Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

For expert application of contour and even blush. Its large angled shape forms a buffed edge with soft & thick bristles.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

7 of 7 reviewers recommend this product

Yes
3
No
1
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (7)

Nadhifa Ramadhani

Nadhifa Ramadani Puspitarini

17 Reviews | See all User's reviews

17 August 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sukaa banget sama brush ini, bulunya halus terus pegangannya pas di tangan, brush ini fungsinya multi bisa buat blush on ataupun loose powder loh, serta untuk harga low budget kualitas top dan ga mengecewakan :)

Repurchase this product? Maybe

Sastri Ahmad

Sastri Ahmad

24 Reviews | See all User's reviews

1 August 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush nya halus banget. Untuk harga segitu, menurutku cukup affordable. Selain itu brush ini juga multi fungsi, bisa buat face powder ataupun bronzer. Setelah dicuci berkali-kali juga bulunya tetap bagus dan ga rontok

Repurchase this product? Yes

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush yang sangat nyaman Dan lembut sat digunakan sehingga dapat membantu makeup lebih mudah, cepat Dan tentunya lebih rapih. Ini adalah brush favorite until contouring atau sekedar untuk blushon.

Repurchase this product? Maybe

3.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Bulu nya halus, bisa angkat produk dengan baik, dan bisa nge blend dengan baik. saya biasa pake untuk apply blush dan powder. kalo untuk contour, bursh nya terlalu lebar menurut saya.

Repurchase this product? No

Kurnia Tyas Puspita

Kurnia Tyas Puspita

156 Reviews | See all User's reviews

16 June 2018

4.8

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

brush affordable yg tak kusangka buatan italy dan bagus bangeeet. brushnya stiff gt, gimana ya bukan stiff yg bikin sakit pas dioles ke pipi. tapi padet yg bikin ngangkat produk tetep di brush nya, ga kemana2. dipake buat ngeblend powder/blush/contour jg enak, rata gt.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE