Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

Free Catrice Eyeshadow

Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it's damp. Then use 'bouncing' movement when applying your cosmetic products.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

15 Angled Contour Brush

Rp 62,500

SAVE 11%

Rp 55,625

(27)

Armando Caruso

308 Blending Brush

Rp 42,500

SAVE 11%

Rp 37,825

(16)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

SAVE 11%

Rp 61,855

(10)

Armando Caruso

32 Mask Brush

Rp 42,500

SAVE 11%

Rp 37,825

(30)

Armando Caruso

839 Makeup Brush Cleaner Heart

Rp 67,500

SAVE 11%

Rp 60,075

(6)

Armando Caruso

305 Angled Blush Brush

Rp 125,000

SAVE 11%

Rp 111,250

(2)

Armando Caruso

836 Teardrop Neon Green Makeup Blender

Rp 87,500

SAVE 11%

Rp 77,875

(5)

Armando Caruso

107K Standing Kabuki Brush (Gold)

Rp 165,000

SAVE 11%

Rp 146,850

Armando Caruso

Flat Top Buffer Brush, Rose Quartz

Rp 135,000

SAVE 11%

Rp 120,150

Armando Caruso

2105 Powder Brush

Rp 225,000

SAVE 11%

Rp 200,250

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 3 reviewers recommend this product

Durability 4.3/5

Packaging 4.0/5

Value for Money 3.7/5

Yes
1
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

Tri Yustina I

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

10 December 2018

3.0

  • Durability3/5

  • Eficiency3/5

  • Packaging3/5

  • Value for Money3/5

Non Specify :  Default

ntah kenapa aku ga terlalu suka sama product ini, susah banget dipakenya dan menurutku lumayan keras, apa karna aku ga bisa pakenya atau gimana, tp aku memang ga suka sama product iini

Repurchase this product? Yes

Vidella Lorensia

Vidella Lorensia

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

7 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

Aku suka sih sama beauty blender dari armand caruso soalnya dia bikin ngeblend foundi lebih gamapng apalagi ini ada handlenya gitu jadi lebih mudah dipake.

Repurchase this product? Maybe

Rizha febriyanti

Rizha febriyanti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

11 November 2018

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money3/5

Non Specify :  Default

Alasan lebih pilih ini daripada yang tanpa handle, karena permukaannya kecil sehingga makeup yang akan diaplikasikan tidak banyak menempel di permukaan sponge, mudah meratakan makeup ke bagian tertentu seperti area bawah mata atau hidung, dan handlenya lebih mudah dipegang daripada beauty blender biasa yang mayoritas berukuran lebih besar. Pemakaian : diusapkan ke wajah seperti memakai brush. Cara membersihkan : rendam di air hangat yang telah diberi beberapa tetes sabun, kemudian tekan bagian sponge untuk mengeluarkan kotoran bekas makeup.

Repurchase this product? No