Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it's damp. Then use 'bouncing' movement when applying your cosmetic products.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

PRODUK LAIN DARI Armando Caruso

Armando Caruso

818 Pizza Puff

Rp 49,500

(9)

Armando Caruso

308 Blending Brush

Rp 42,500

(24)

Armando Caruso

312 Duo Brow / Lash Brush

Rp 47,500

(24)

Armando Caruso

849 Complexion Makeup Blender

Rp 87,500

(12)

Armando Caruso

Brush Soap

Rp 69,500

(11)

Armando Caruso

Glam & Simple Eye Kit

Rp 137,500

Armando Caruso

44 S Flat Shader Brush

Rp 39,500

(4)

Armando Caruso

843 Makeup Blender

Rp 87,500

More Options

(9)

Armando Caruso

29 Duo Foundation / Concealer Brush

Rp 82,500

Armando Caruso

850 Pencil-Pointed Makeup Blender

Rp 87,500

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 3 reviewers recommend this product

Durability 4.3/5

Packaging 4.0/5

Value for Money 3.7/5

Yes
1
No
1
Maybe
1
WRITE A REVIEW

Tri Yustina I

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

10 December 2018

3.0

  • Durability3/5

  • Eficiency3/5

  • Packaging3/5

  • Value for Money3/5

ntah kenapa aku ga terlalu suka sama product ini, susah banget dipakenya dan menurutku lumayan keras, apa karna aku ga bisa pakenya atau gimana, tp aku memang ga suka sama product iini

Repurchase this product? Yes

Vidella Lorensia

Vidella Lorensia

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Normal

7 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Aku suka sih sama beauty blender dari armand caruso soalnya dia bikin ngeblend foundi lebih gamapng apalagi ini ada handlenya gitu jadi lebih mudah dipake.

Repurchase this product? Maybe

Rizha febriyanti

Rizha febriyanti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

11 November 2018

Purchased at Sociolla

4.0

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging4/5

  • Value for Money3/5

Alasan lebih pilih ini daripada yang tanpa handle, karena permukaannya kecil sehingga makeup yang akan diaplikasikan tidak banyak menempel di permukaan sponge, mudah meratakan makeup ke bagian tertentu seperti area bawah mata atau hidung, dan handlenya lebih mudah dipegang daripada beauty blender biasa yang mayoritas berukuran lebih besar. Pemakaian : diusapkan ke wajah seperti memakai brush. Cara membersihkan : rendam di air hangat yang telah diberi beberapa tetes sabun, kemudian tekan bagian sponge untuk mengeluarkan kotoran bekas makeup.

Repurchase this product? No