Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it's damp. Then use 'bouncing' movement when applying your cosmetic products.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.7

5 of 6 reviewers recommend this product

5
1
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (6)

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

salah satu item terbaik sepanjang masa, dari yang mulai belajar mak up sampe yang udah jago make up ini salah satu item yang mush have bgt terbaik lah pokoknya!!!!!!!

Repurchase this product? Yes

Vina Jihan fahera

Vina Jihan fahera

105 Reviews | See all User's reviews

14 July 2018

1.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Brush keras. Ngga mengembang. Mending beli beauty blender dalam bentuk sponge. Harga produk ini memang murah. tapi kurang worth it. Aku sih ngga ngerti ini mau dipakai gimana. jadi ya tergeletak tak berdaya aja dirumah.

Repurchase this product? No

3.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

pas liat brand Armando ini jujur aku agak underestimate, pernah beli spongenya dan kerasnya minta ampunnnnnn~ sekali pake langsung nganggur gitu di atas meja rias. Karena emang ga tau mau dipake apa sekeras itu :( tapi entah kenapa liat si pori pori mini beauty blendernya kayanya bakal ngembang dan empuk, jadi lah tergoda beli. Bentuknya ini percis kaya Beauty blender versi kecilnya. Aku sendiri ga bisa compare dengan Micro Beauty Blender apakah bentuknya sama persis atau gak, karena emang ga punya hahaha T.T

Repurchase this product? Yes

Rai Herliyanti

45 Reviews | See all User's reviews

24 June 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Ini beauty blender terpraktis yang pernah ada!!! Pernah beli beberapa beauty blender tapi kok cuma ini yg cocok di aku. Harganya masih affordable lah ya.

Repurchase this product? Yes

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

nah ini dia beauty blender dari armando caruso ini tuh ada oegangannya giru loh sesuai sama judulnya with Handle you know lah itu sangat membantu makanya aku senneng bgt pake benda satu ini buat ngblend

Repurchase this product? Yes

SEE MORE