Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it's damp. Then use 'bouncing' movement when applying your cosmetic products.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

32 of 36 reviewers recommend this product

Yes
21
No
5
Maybe
10
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (36)

Lusia Dewi

17 Reviews | See all User's reviews

11 October 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Sponge ini agak keras. Bahkan setelah dibasahi lalu diperas (damp) masih agak keras. Jadi pas aku aplikasikan lebih suka kutarik seperti pakai brush. Kalau ditepuk tepuk seperti mukul - mukul wajah sendiri. Biasa aku pakai untuk aplikasi concealer atau powder saja karena ada bagian gepengnya yang memang cocok untuk di bawah mata.

Repurchase this product? Maybe

Eugenie Ng

205 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Paling gampang untuk blen make up dan mudah banget digunakan serta untuk daerah area mata bisa gunakan yang ujungnya agar make up rata. Sangat amat disarankan sebaiknya jika memang penggunaannya hampir setiap hari dicuci sebulan sekali ya.

Repurchase this product? Yes

hasna husniyah

hasna husniyah

104 Reviews | See all User's reviews

2 October 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

jujur aku kurang suka sih sama Beauty sponge Armando ini, karna menurut aku keras, ga terlalu bouncy, jadi kurang nyaman aja gitu pas diaplikasiin ke muka. pas diairin juga beauty sponge ini ga ngembang. untuk prosnya pas damp dan dipake untuk foundation, sponge ini ga terlalu banyak nyerep produk, dan ga bikin cakey.

Repurchase this product? No

Yuliasri Saragih

Yuliasri Saragih

17 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Warnanya item jadi gak keliatan cepet kotornya apalagi kalau habis dicuci hahah. Kalau warna cerah pasti masih keliatan sisah fondationnya. Trus ini beauty blender halus dan lembut banget jd gak menyakiti kulit wajah

Repurchase this product? Yes

Dina Maria

45 Reviews | See all User's reviews

24 August 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Aku suka deh beauty blender ini tuh kecil-kecil cabe rawit! Menolong aku buat rapihin dan blend concealer. Ya walaupun mahal tapi worth to buy laaaa guys!

Repurchase this product? Yes

SEE MORE