Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE AUTOMATIC POWDER / FOUNDATION BRUSH

Size : 6 x 4 cm

An all-time favourite beauty sponge that will deliver flawless application of any face or cheek products. Round base for foundation or powder, side for blush/contour/highlight, pointed top for concealer.

How to use?
- Wet sponge and firmly squeeze out all excess water until sponge is slightly damp. When applying makeup, bounce the sponge lightly, DO NOT rub.
- To erase makeup โ€“ drag blender across the area to lift off excess makeup.
- To clean your sponge, simply hand wash with gentle soap in mild water until sponge is clean. Rinse well and air dry.

Beauty Blender does not absorb makeup and is latex free, odor free and non-allergenic.

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result.ย 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

201 of 210 reviewers recommend this product

Yes
144
No
12
Maybe
54
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (210)

Shafialika Suryani

Shafialika Suryani

32 Reviews | See all User's reviews

19 November 2018

4.5

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Kurang squish kalau di pencet2๐Ÿ˜น, ada glittermya tapi ga mengganggu. Harganga murah untuk pemula yg coba2 beauty blender, saat lembab si bbnya ngembang. Mau apply makeup bisa keadaan kering/lembab, pori2nya ga besar dan ga terlalu nyerap produk. Purchase ini udah ada sebulan dan alhamdulillah ga jamuran/kerusakan apapun.

Repurchase this product? Maybe

Hanna Mutianisa

Hanna Mutianisa

35 Reviews | See all User's reviews

14 November 2018

4.2

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beauty blender dari masami shouko ini enak di pakai karena lembut dan ga keras. Selain itu memudahkan kita untuk nge blend foundation, concealer dll dan hasil dari makeupnya pun menjadi bagus

Repurchase this product? Yes

Praneva Annisa

Praneva Annisa

61 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

yg jelas dia bisa nge bland foundation dgn bagus.pori2 kecil jd ga nyerap produk banyak... dengan harga segitu murah kuwalitas bagus banget sih yaa ..

Repurchase this product? No

nadhira husna

nadhira husna

19 Reviews | See all User's reviews

10 November 2018

4.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

pake beauty blender ini enak banget sesuai harganya walaupun agak pricey tapi worth it. empuk banget, terus kalo ditap-tap ke wajah foundienya ga merembes masuk ke spongenya. ga gampang kotor jugaa suka deh

Repurchase this product? Yes

5.0

    Durability

    Eficiency

    Packaging

    Value for Money

Beauty blendernya nyaman dipake karena dia gak keras tapi juga gak terlalu lembut intinya pas aja.Harganya juga gak terlalu mahal sooo i love this beauty blender because it blends my foundation and concealer perfectly๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Repurchase this product? Yes

SEE MORE