Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Glamglow

Supercleanse

Rp. 540,000

A revolutionary Mud to Foam™ daily cleanser that combines the Power of Mud and the Performance of Foam for a NEW Daily Cleansing experience. SUPERCLEANSE™ changes color & transforms from a luxurious mud into a gentle & effective foaming lather to dissolve oil & makeup, rinsing away pore-clogging debris, impurities & excess oil.

HOW TO USE

Apply 1 to 2 pumps onto fingertips, apply gently over dry face ★ With remaining product left on hands, lightly add water to hands & vigorously rub together to start the foaming lather then apply lather to face & lightly add more water in circular motions to increase foaming lather  ★ Rinse thoroughly with warm water  ★ Gently pat dry with towel ★Use morning and / or night.

CAUTION: Not to be used as a mask. 

GLAMGLOW® was founded by Glenn & Shannon Dellimore in 2010 exclusively for backstage and professional use in Hollywood’s Entertainment, Music, Fashion & Award industries. In 2011, GLAMGLOW® was made available for retail and took the world by storm in the months that followed. Distribution has now increased to 88 countries with over 6,500 Luxury Retail Stores, Spa Back-Bars, Luxury Hotels, Airlines, and Cruise Lines.

Rating & Reviews

Syahasma Y
21 September 2015

dari pertama kenal glamglow jatuh cinta banget sama supermud,bukan cuma bagus untuk hilangin komedo,jerawat,dan bikin kulit glowing,tapi juga cocok banget untuk kulitku yang super sensitive. terus waktu liat glamglow ngeluarin cleanser dalam bentuk mud to foam yang bisa digunakan setiap hari,langsung excited dan ga sabar mau cobain. aku pilih supercleanse karena menurutku varian ini yang paling cocok untuk kulitku yang sensitive. I've been tried soooo many cleanser,and it's the best one for me. kerasa bener bener bersih setelah pake cleanser ini,tapi ga bikin kulit jadi kering karena gak mengandung SLS/SLES seperti kebanyakan facial wash. i really can't stop loving glamglow. thanks sociolla

  • 12 out of 12 people found this review useful.

Asri r
5 December 2015

Really im in love with this cleanser

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Soraya Noor R
18 December 2015

cleanser favorite bikin muka jadi bersih dan glowing,

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Winda t
26 November 2015

ngilangin komedo, busanya sedikit tapi bikin muka bersih dan glowing, sekali pakai sudah kelihatan kinclong

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Fu Y
4 August 2016

Terkejut ketika lihat produk ini pertama kali. Kukira bakal mungil seperti maskernya, tapi ternyata besar :D Langsung happy ketika coba. Sensasi dinginnya itu lho. Dan setelah dibilas kulit rasanya bersiiiihhhhh banget. Love this cleanser very much! Definitely will repurchase.

Yovita Diana a
19 July 2016

Kulitku sensitive, acne prone, dan oily.. Awalnya sempet ragu, tapi aku nekat aja pengen nyobain. Secara aku suka banget sama supermudnya jadi aku penasaran jg nyobain cleansernya. Pas dipake busanya dikit malah kadang gak berbusa, kaya ada mint-nya gitu jadi bikin fresh, bikin jerawat jadi kering, yang paling seneng gak bikin breakout

Diba t
18 March 2016

ada sensasi mint sewaktu di pakai, mengangkat minyak di wajah tapi nggak bikin kering.
nggak bikin merah merah kayak kebanyakan cleanser yang lain. cocok untuk kulit sensitive.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Supercleanse

Supercleanse

Write a review