Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

iTools

Fashion Slant Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Rp. 80,850

-30%
Rp. 115,500

These professional tweezers have specially designed textured tips to provide enhanced gripping of even the finest hairs.

  1. stainless steel design for long lasting performance and durability
  2. textured for enhanced gripping
  3. includes retractable styling tool and brow stencil
  4. fun multicolored design

WARNING: Keep out of reach of children. This product is not intended for use by children.

TRIM iTools was offer you with superior quality and focusing on value. iTools creates product line of 25 tools for the face, hands, and feet. iTools provide a premium packaging includes EVA side zip pouch with security closure, color hang tab, metallic print logo and clear inserts to hold products in proper alignment. With the most precise tools and premium stainless steel that would gives you the best tools to work with. 

Rating & Reviews

Syahasma Y
5 October 2015

udah lama mau beli itools karena harganya terjangkau banget, tapi masih ragu karena belum banyak yang review,akhirnya beli juga deh karena penasaran. pas paketnya dateng agak kecewa sih karena brush di styling tool nya kasar banget,jadi pas dipakai untuk eyebrow kerasa sakit gitu,dan aku kira tweezernya dilapisi sesuatu yang berwarna gitu,tapi ternyata full stainless steel. tapi setelah diliat liat yaa not too bad,kalau stainless steel gini juga jadi gak cepet kotor, dan waktu coba tweezernya untuk rapiin eyebrow ternyata gampang banget pakainya dan gak kerasa sakit sama sekali

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Fashion Slant Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Fashion Slant Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Write a review

Reduced price!