Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

RTSY

Silk Upper Eyelash - True Eclat

Rp. 125,000

Rtsy Beauty (read: ar.ti.si bi.eu.ti) was founded in 2014, that was inspired by work “artsy”. Rtsy is focusing in eyelashes, because eyelash is a part of art. Rtsy is proudly 100% crafted in Indonesia.

With only using premium materials such as human hair and Korean Silk to guarantee the customers satisfaction. It makes their lashes comfortable to use, reusable and cruelty free. And for the hair they are only choose materials that are rich in textures, light and not too reflective. 

Rating & Reviews

Fika a
23 November 2015

Finally dapetin produk RTSY silk eyelash. Kualitasnya juara sesuai dengan harganya. So far sdh pakai 5x dan masih oke banget. Baca review si kece ini bisa sampai 20x pakai. Semoga terus in stock di sociolla karena puas banget sama service sociolla!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Inez s
11 July 2016

bulu matanya baguss.. sesuai dengan harga.. :)

Anita r
24 June 2016

Cobain ini karena liat sarah ayu suka banget sama type lashes yg ini. Dan ternyata memang bagus banget! Bulu matanya ringan banget dan berasa kayak ngga pake bulmat sama sekali. So far udah pake 2 kali dan bentuknya msi tetap bagus. Love it and will sure buy it more

Roszania H
19 March 2016

Aku bukan orang yang suka pakai fake eyelash, cuma pakai kalo ada event tertentu aja. Tapi aku suka banget pakai eyelash ini, gak krasa ngeganjal di mata, ringan, dan gak lebay.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Silk Upper Eyelash - True Eclat

Silk Upper Eyelash - True Eclat

Write a review