Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Nuxe

Rêve de Miel Stick Lèvres

Rp. 98,000

Pelembab bibir untuk bibir kering & pecah pecah (Berbentuk Stick), kandungan Sunflower & Safflower yang kaya nutrisi mengatasi bibir kering & mempercept regenerasi pada kulit bibir yang pecah pecah. Ideal dipakai sebagai dasar sebelum memakai lipstick.

HOW TO USE:

Pakai pada pagi hari & malam hari, dapat juga dipakai sesering mungkin. Warna Transparant & tidak lengket.

Key Ingredients:

Sunflower Oil, Safflower Ceramids & Precious Plants Oil: replenish Extracts of Barlay, Argan oil & Shea Butter Soothe, Vitamin E.



NUXE was founded by Aliza Jabes that inspired by female entrepreneur, decided early on to be the mistress of her own destiny. Nuxe was discoverd in he 1990s at a small laboratory in Paris and decided to make a beauty brand which would bring together Nature and Luxury. Her philosophy: ultra-feminine skincare which would be based on a pharmaceutical approach: nature, innovation, evaluation, accessibility and sensory experience.

Nuxe laboratory has focused on developing high quality skincare products based on 5 pillars that they applied which are Nature is the vision of cosmetics, Innovation Nuxe has had its own integrated research and development laboratory since the beginning, Evaluation the product is only launched safety and efficacy are proven by accurated testing, Accessibility NUXE always aims to offer consumers high-performance products at a fair price, and Sensory experience that, day after day, inspire the beauty philosophy and provide focus for building the NUXE brand.

Rating & Reviews

Dita P
12 December 2015

suka sekaliii tidak terlalu lengket namun bikin lembab dan tidak pecah-pecah

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Rizky M
13 September 2016

Its a must to have this one, super moist on lips and it smells so goood

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Genanda F
1 August 2016

kecil kecil cabe rawit sih kalo ini. Soalnya dia bener-bener moisturizing tanpa rasa lengket gitu. cuma saying agak pricy, but it worth to try lah

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Adis K
17 December 2015

so hudrating my lips, very recommended

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Taqwi E
18 November 2015

terasa lembab di bibir dan membuat bibir menjadi matte-shiny dalam waktu 2 jam sehingga harus sering-sering untuk diaplikasikan. cocok digunakan di malam hari untuk tampilan natural

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Riri p
2 November 2015

lip moisturizer yang ringan, harumnya enak and cocok dibibirku.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Asni K
28 September 2016

Sukaaa banget belanja di sociolla...online shop terbaik selama ini,suka juga dengan lipbalm ini,cepat melembabkan bibir pecah 2 dan bisa membuat bibir lembut

Ghiki L
7 July 2016

lipbalm bentuk stick cocok banget dipakai kalau lg buru2. setelah pakai langsung melembabkan dan mengurangi pecah2 di bibir. yg stick ini terasa cepet habis, beda sama nuxe yg jar, lamaa habisnya ^^

Meilisa A
7 July 2016

Enak dipakai. Bibir mnjd lembut, moist & tdk lengket.wanginy jg enak bgt. Sukaaa! Will repurchase.

Amelia P
25 May 2016

Lip balm yang pas banget untuk malam hari karena sangat melembapkan tapi tidak lengket. Bibir saya kering. Tapi sejak rutin memakai lip balm ini di malam hari, bibir saya tidak pecah2 lagi. Repurchase? Definitely YES!

Risna T
27 February 2016

Lembab dan tdk lengket.. sukaa...

Ragil Caitra L
30 December 2015

I'm a lip balm junkie because my lips are easily chapped and pigmented even in this tropical country. It hydrated and moisturized my lips, does a good job, but I wanted a lip balm with SPF though. So I gave this a four stars. This can be an indulging night treatment for the lips.

Dian P
29 December 2015

bibirku super kering karena seharian didalam ruangan ac, namun dengan lip balm ini menjadi lebih lembab dan tidak pecah-pecah lagi. cukup susah mencari produk ini tapi sociolla menjualnya yeaayyy makasiih

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Rêve de Miel Stick Lèvres

Rêve de Miel Stick Lèvres

Write a review