Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Canmake

Nose Shadow Powder

Rp. 158,000

Since its creation by IDA Laboratories in 1985, Japanese brand Canmake developed a wide range of makeup products with fresh and vibrant colors that live up to its "girly, pop and shiny" slogan. Using beautifying and moisturizing agents, Canmake's skin and lipcare series protect and boost your skin for a smashing true nude look. Delighting fashion-conscious teenage girls and trendy executives, Canmake also enjoys the endorsement of professional makeup artists who value quality cosmetics.

Rating & Reviews

Ryna a
26 April 2016

love this product, kemasan travel friendly , cute packaging, praktis dibawa kemana-mana karena sudah dilengkapi shading dan highlighter pada 1 wadah, ga cuma buat hidung, aku selalu pake buat contour wajah dan menonjolkan tulang alis , pipi, dan hidung. cocok untuk pemula seperti saya yang masih belajar tehnik contour dan highlight pada wajah.. Amazinglahh

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Lusi A
21 May 2016

buat pemula cocok banget...
gampang pake nya
hasil nya jg natural...
cocok lah buat yg baru belajar ^^

Lily S
28 April 2016

Warna coklat nya soft tapi cukup nampak setelah dipakai, jadi gak takut ketebelan di hidung. Highlight nya juga oke, rata saat diaplikasikan, tidak berpasir, very smooth. Recommended deh

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Nose Shadow Powder

Nose Shadow Powder

Write a review