Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Beauty Story

Mineral DD Loose Powder

Rp. 40,000

-50%
Rp. 80,000

Bedak tabur dengan kandungan mineral yang melembutkan sekaligus menutrisi kulit. Kandungan sebum controller membantu menyerap minyak sehingga Anda akan mendapatkan kesan matte sempurna. Bedak tabor ini mengandung SPF 17 untuk melindungi kulit dari sinar matahari.

 

HOW TO USE

Aplikasikan ke seluruh wajah secara merata dengan menggunakan aplikator seperti kuas atau spons.

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

Rating & Reviews

Visi P
3 January 2016

Aku kira kemasan kecil seperti ini bakal cepat habis, ternyata nggak juga. Walaupun kecil, ternyata isinya banyak. Praktis pula dibawa-bawa ga makan space banyak di tas atau pouch makeup.

Aku biasanya mengaplikasikan ini pakai kuas, karena puff bawaannya cenderung menyerap bedak. Gak cakey sama sekali walaupun habis wudhu, jadi muka tetap rapi saat ga sempat touch up.

  • 7 out of 7 people found this review useful.

Hillary G
10 May 2016

Awalnya penasaran sih dengan brand ini, pas dicoba ternyata luar biasa banget hasil mattenya dan natural di wajah. Muka ku itu super duper berminyak, tapi hasilnya gak separah brand-brand make up yang biasa aku gunakan.

  • 5 out of 5 people found this review useful.

Farida D
29 February 2016

Bentuknya kecil namun isinya banyak. Waranya juga membaur bgt dengan kulit! saya memakai cc cream beauty story lalu pake loose powder ini. Hasilnya jadi bagus bgt!

  • 4 out of 4 people found this review useful.

Meidina Suci k
25 August 2015

Pertama beli product ini cuma iseng2 karena packaging nya lucu, pas dicoba amazing loh aku pake rangkaian dr cc cream, luminizer sampe bedak tabur untuk hasil no make up make up look tiap hari

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Rahmi S
1 October 2015

The mini size get me happy! I doesn't need any large space in my make-up pocket nor in my clutch. Be careful when you use it, you might easily drop it or it'll easily fall down - since it's as tiny as the "C size" of your thumb + point finger. A recommended one to you who prefer light and neutral make-up look.

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Mineral DD Loose Powder

Mineral DD Loose Powder

Write a review

Reduced price!