Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

The Face Shop

Lovely ME:EX Style My Eyebrow

Rp. 48,000

-20%
Rp. 60,000

Pensil alis yang mampu membuat alis nampak natural hanya dengan satu sentuhan. Formula waterproof sehingga tidak luntur dan mudah digunakan. Sangat cocok untuk tampilan alami setiap hari.

 

HOW TO USE

Ambil pensil alis dan mulai menggambar dari dalam hingga ke ujung garis alis mata. Sikat alis untuk memperhalus tampilan. Tambahkan brow gel jika diperlukan untuk menyempurnakan tampilan anda.

Originated from Korea, THE FACE SHOP is a leading global retail brand in the upper value segment offering more than 1,000 lavish products ranging from skin care (35%), colour cosmetic (30%), hair & body care (25%) to accessories (10%). Launched in 2003, now THE FACE SHOP has broad access over 838 outlets in Korea and 318 outlets in 19 countries.

Under the slogan "Natural Story", THE FACE SHOP represents over 1,000 high quality products made of 600 natural ingredients such as rice, plants, fruits mineral water and various herbs. With tremendous support by customers throughout the years , products of THE FACE SHOP hit the top sales rank in Korea and in year 2004, it clinched the title of "Best Brand Of The Year". 

Rating & Reviews

Tiara r
24 November 2015

Demi apapun, ini pensil alis yang paling cocok warnanya buat aku yang kulitnya sawo matang, warna grey brown terlihat natural, dan tidak berlebihan tebalnya, Sekali menarik garis, itu lembut banget, Meskipun ujung pensilnya di raut tajam, hal tersebut tidak membuat sakit karena pensilnya empuk. :) rekomendasi buat kalian yang pngen alisnya terlihat jelas tapi tidak berlebihan...

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Aruna l
15 January 2016

Saya sudah coba dan bener banget sama review di bawah kalo warna grey brown cocok buat yg beramvut hitam. Teksturnya lunak, ujung runcing tapi gak bikin sakit di kulit dan sekali garis langsung keluar warnanya. Lumayan tahan lama jg. Good deal!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Dayu L
19 October 2015

I think a grey brown shade in tune with yours natural black hair. Easy to apply and durable eyebrows pencil, and the weakness you should sharper it to get a wearable sharpness

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Manda y
1 January 2016

Eyebrow ini sangat mudah diaplikasikan. Warnanya menyatu dgn alis memberikan efek natural. Sayang tidak dilenfkapi dgn sikatnya. Overall puas dgn eyebrow ini

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Anita F
25 December 2015

bagus ya pas digores di alis warnanya langsung nempel trus lembut juga pensilnya ga bikin sakit tapi ga mudah patah

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Indri W
13 August 2015

I like the textur of this eyebrow pencil. It's really soft and the color grey brown is really perfect for my black hair. Love love this!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Azka A
29 April 2016

Grey Brown warna yang pas. Perpaduan Coklat dan Abu2 gak gitu pekat tapi cukup. Tahan lama. Gak sakit ke kulit pas diaplikasikan ke Alis. Empuk. That's it!
Rekomendasi buat kalian yang cari pensil Alis warna gak Coklat/Hitam banget.

Noviati Wani W
11 December 2015

I think grey brown is suitable for light skin type and the one who has a thick eyebrow. I'm gonna try another colour.

Reni H
7 December 2015

Tekstur pensilnya sangat lembut dan langsung keluar warnanya tanpa harus bersusah payah menggambar alisnya hehe dan warnanya yang Grey Brown sangat cocok dengan rambut aku yang hitam. I really really in love with this product.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Lovely ME:EX Style My Eyebrow

Lovely ME:EX Style My Eyebrow

Write a review

Reduced price!