Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Real Techniques

Powder Brush

Rp. 153,930

-30%
Rp. 219,900

Powder brush by Samantha Chapman brush yang dibuatnya dapat mengaplikasikan bedak dan foundation menjadi lebih lembut dan memberikan hasil yang high-definition.

HOW TO USE

Gunakan powder brush untuk mengaplikasikan bedak tabur atau foundation pada wajah anda.

INGREDIENTS

Synthetic bristle

Real Techniques was founded by two women who surrounded by makeup Samantha and Nicola Chapman. They were talented, creative, and keen to follow in the footsteps of their successful aunt. But, most importantly they were passionate about beauty. In 2011, the Real Techniques brush collection was launched. Unbelievable brush quality was paired with professional, interesting.

Today, the brand has taken off in the US, UK, and around the world. Sam and Nic continue to grow as top makeup artists, writing columns for national magazines and newspapers, appearing on major network television as beauty experts, and editing their own digital magazine. Through Real Techniques, women everywhere are transforming their makeup routines, and themselves, with the approachable expertise, friendship, and tools from Sam & Nic.

Rating & Reviews

Rizka A
28 July 2016

Pertama kali coba suka banget sama brushnya karena lembut dan pada saat dipakai untuk aplikasiin bedak ngga kasar dan keliatan lebih natural

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Savira o
20 October 2016

Suka banget sama powder brushnya lembut dan pas buat aplikasiin bedak. Shippingnya juga oke banget pesen senin rabu udah sampai dan packagingnya cute abis warna baby pink dan ada ucapannya. Thank you sociolla❤️

Almizzi Valderani Y
6 October 2016

Berkat diskon sociolla akhirnya bisa beli brush RT yang ini. gak pernah kecewa sama kualitas brush RT, lembut, cuma untuk powder brush ini untuk ukuran mukaku agak kebesaran.

Ani c
17 September 2016

aku suka brush2 nya rt pengen dibeli semua karna sociolla diskon nya banyak banget:)

Reisha k
16 September 2016

waktu pertama dateng aku ngerasa ini brush gede bgt ya, tapi ternyata jadi salah satu brush favorite. halus dan pas diaplikasikan hasilnya juga bagus dan rata. meskipun brush ini termasuk halus but it picked up a product nicely, ga boros jadinya.

Marissa A
1 August 2016

Brushnya Lumayan halus, ga kasar juga.. Agak mahal untuk ukuran brush powder more than 250rb..
Lebih suka sama Blush brushnya yang super lembut..

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Powder Brush

Powder Brush

Write a review

Reduced price!