Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Beauphoria

Monster Detangler - Pink

Rp. 95,000

- Detangling Hair Brush

- Soft, thin, flexible and strong brush

- Detangling messy, stubborn detangled hair

- Mini size brush, perfect for travel

Beauphoria comes with two words BEAUTY and EUPHORIA that targets beauty enthusiasts. Beauphoria only using the newest technology of Japan. Offers you an affordable, innovative user-friendly beauty products that saves time without compromising its quality.

Beauphoria was founded in 2013, that was created for a quick fix product for your beauty dilemma. Beauphoria is here to make your life a lot easier and say no more to "Beauty is Pain". So now put your lipstick on, curl up your lashes and get ready for the great hair day! 

Rating & Reviews

Metha S
5 August 2016

Warnanya unyu banget..dan ukurannya pun travel friendly. Dibawa kemana aja praktis.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Fatimah T
25 April 2016

Finally nemuin juga sisir yg enak bgd dipake nya. Udah bertahun-tahun gak ganti sisir kesayangan, akhirnya ada yg lebih enak dipake nya. Super Cute & ukurannya pas buat dibawa-bawa. Gak bikin sakit kalo nyisir :)

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Citra A
12 September 2015

This product works like magic, tamed my tangled hair efforthlessly, no pain, easy, and quick. Plus, it's very affordable! Love it!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Yuliana c
3 August 2016

A nicely and good quality hair brush that come with such a cute design. And i'm really a happy buyer.

Natalia T
22 April 2016

sisir ukuran mini tp bisa bikin rambut ga kusut & halus tanpa rasa sakit! super recommended

Intan r
8 April 2016

Gigi sisirnya tipis dan lembut jdnya saat menyisir tdk berasa sakit di kulit kepala.
Cocok dipakai untuk rambut anak2 dgn kulit kepala mereka yg sensitif :) soooft bgt

Rima M
9 March 2016

Detangler satu ini benar-benar cute abis dari packaging kotak sampai si detanglernya sendiri. Selain itu si detangler sendiri juga enak banget digunakannya, kayak berasa ga menggunakan sisir dan hasilnya juga rambut jadi gampang diatur dan terlihat lembut.

Widya W
26 January 2016

i already reorder the minty green as last week i have already order the pink one, very good hair brush. worth to buy it.

Melisa T
18 January 2016

This Monster Detangler really works.
Awalnya memang pengen ganti sisir aja dan pengen coba produk ini karena lucu.
Ternyata bukan cuma lucu tapi berfungsi dengan baik.
Rambutku sama sekali tidak kusut disisir dengan ini meskipun setelah keramas.
Harganya juga gak mahal.
Happy with this pinky comb!

Adelia m
9 January 2016

Rambut jadi lebih gampang diatur dan jarang bgt kusut kalau hbs keramas. affordable juga harganya

Winda t
28 December 2015

bikin anak rambut yg nakal mudah diatur, bentuknya kecil jadi bisa masuk ke pouch buat travelling

Novy A
6 November 2015

Fell in love with this product!
Bisa mengatasi rambutku yang suka kusut, apalagi kalo baru abis keramas. Now, i love to comb my hair using this cute monster.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Monster Detangler - Pink

Monster Detangler - Pink

Write a review