Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Beauphoria

Monster Detangler - Minty Green

Rp. 95,000

- Detangling Hair Brush

- Soft, thin, flexible and strong brush

- Detangling messy, stubborn detangled hair

- Mini size brush, perfect for travel

Beauphoria comes with two words BEAUTY and EUPHORIA that targets beauty enthusiasts. Beauphoria only using the newest technology of Japan. Offers you an affordable, innovative user-friendly beauty products that saves time without compromising its quality.

Beauphoria was founded in 2013, that was created for a quick fix product for your beauty dilemma. Beauphoria is here to make your life a lot easier and say no more to "Beauty is Pain". So now put your lipstick on, curl up your lashes and get ready for the great hair day! 

Rating & Reviews

Elvina R
29 October 2015

A bit skeptical at first. Tapi stlh dateng, langsung dicoba karena rambut sy gampang kusut dan tebal. Bisa menyisir tanpa harus jambak2an sama sisirnya.. Worth to buy!! Good for travelling, sisirnya mini.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Mellysa A
5 August 2016

too bad this product didn't meet my expectation. tapi mungkin emang rambutku akan lebih cocok dengan sisir yang lebih besar.

Annisa D
17 June 2016

Sisirnya mini dan lucu banget, kalo dibuat nyisir rambut enak juga ga sakit walaupun rambut lg kusut parah

Natalia T
22 April 2016

reorder sisir ini untuk ponakan aku yg super cuek sm rambut panjangnya yg selalu kusut. yg tadinya anaknya males banget nyisir sekarang jd rajin nyisir krn sisir ini.

Indira W
5 February 2016

ga paham deh benda yang imut ini beneran bisa bikin rambut ga kusut lagi dan tanpa rasa sakit waktu nyisirnya.

Widya W
1 February 2016

this is my second brush after the pink one and i reorder the minty green for my baby

Winda t
28 December 2015

tamed my tangled hair efforthlessly, no pain, easy, quick and cuteeeeee overload

Indri t
10 November 2015

So cute and handy, bisa di bawa kemana aja karna mini dan gak banyak mana space di tas
sisirnya juga lembut di akar kepala tidak membuat kilit kepala luka

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Monster Detangler - Minty Green

Monster Detangler - Minty Green

Write a review