Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Anna Sui

Flight Of Fancy EDT Spray 75 ml

Rp. 1,055,000

Satu lagi yang romantis dan tidak biasa dari koleksi parfum Anna Sui berbotol transparan. Parfum ini adalah simbol transformasi seorang gadis yang menjadi wanita sejati ibarat burung merak yang berjalan menyusuri dunia dengan memamerkan keindahannya. Botol ini terbuat dari kristal transparan dengan garis persegi yang dibingkai apik oleh tutup berbentuk burung merak dengan ekornya yang indah. Gradasi warna ungu ke arah peach meniupkan hawa perubahan yang elegan. 

Anna sui is an American based fashion, cosmetics, and fragrance designer. Anna sui’s collections would bring you into a creative journey by mixing vintage styles with her current cultural obsessions.

The first boutique Anna sui was opened in Soho 1992. Her first fragrance, created in cooperation with Wella, was named after her and it was launched in 1999. The career of Anna Sui is a classic American success story. Today Anna Sui has over 50 boutiques in eight countries and her collection is sold in 300 stores in over 30 countries. Anna Sui is known for her commitment to the things that move her. Following her own inspiration, Anna Sui continues to inspire.

Rating & Reviews

Stephani l
31 October 2016

Well, bisa dibilang in salah satu dari parfum favourite aku!!
Wanginya manis banget, tapi ga bikin enek.
Baunya enggak begitu strong, jadi cocok dipakai sehari-hari. Tp juga enggak light, dibuat special occasion pun bisa!
Super recommended this item.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Marisa w
10 November 2015

Parfum ini dpakai untuk hari2 Ok & dpakai untuk mlm hari jg gak kalah. Poko Ny top deh anna sui... Recomend parfum

Shenny w
21 September 2015

Ciri khas dr produk anna sui ini adalah botol perfume nya sangat unik2.. dan wangi mawar yg sangat mengesankan dan melambangkan jati diri setiap wanita.

Jessica M
13 August 2015

first smell was quite ordinary. however the smell afterwards were addictive!everyday scent it is.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Flight Of Fancy EDT Spray 75 ml

Flight Of Fancy EDT Spray 75 ml

Write a review