Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Cottage

Gourmet Shower Gel Caramel 250 ml

Rp. 45,000

Manjakan tubuh dengan Cottage Gourmet Shower Gel yang hadir dengan aroma karamel membangkitkan selera. Produk ini diperkaya dengan moisturizing complex dan ekstrak susu yang berfungsi untuk merawat kulit dan memberikan segala kelembutan yang dibutuhkan kulit. Mengandung pH netral

 

 

HOW TO USE

Dapat dipakai pada saat mandi dan berendam. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan dan gosok secara lembut pada seluruh tubuh. Bilas dengan air hangat.

INGREDIENTS

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, TEA-LAURYL SULFATE, LAURYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGARANCE), STYRENE, /ACRYLATES COPOLYMER, CETYL PALMITATE, BEHENETH-10, GLYCERIL STEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, COUMARIN, LACTOGLOBULIN, FORMIC ACID, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CL 19140 (YELLOW 5) CL 14700 (RED 4), CL17200 (RED33)

Enter the world of Cottage gentle nature that stimulates the senses, a paradise time forgot, accessible to all the family. The choice of fragrance is a key step in the product development process. That is why Cottage works with the best perfumers and strives to find original and natural notes. Likewise, specific care is taken with the fragrance's remanence on the skin.

Cottage is specially selected the ingredients that are friendly to the environment, with all the raw materials used in products are sytematically checked before the production process. Cottage product are paraben free, which is excellent friendlier to the skin.

Rating & Reviews

Dita P
9 January 2016

Awalnya aku ngga yakin wanginya enak tapi ternyataaa enak banget dan cukup awet juga. Badanku jd lebih fresh menggunakan iniiii

Catherine N
11 December 2015

Sabun ini wanginya bikin laper... baunya karamel banget, kaya permen, kue, pokoknya bikin laper lah.. tapi baunya enak sih. ♡

Meidina Suci k
16 September 2015

Awalnya sempet mikin knapa harus beli sabun ini yang a bit pricy compare sama sabun cair di supermarket tapi pas iseng coba wangi-nya addicting banget!!!! Pas mandi pake variant caramel ini kaya aromateraphy gitu lebih rileks dan santai. Bikin good mood banget. Worth to buy banget! Pasti akan beli lagi!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Gourmet Shower Gel Caramel 250 ml

Gourmet Shower Gel Caramel 250 ml

Write a review