Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Cottage

Gentle Exfoliating Shower Gel Vanilla 250 ml

Rp. 55,000

Bersiaplah untuk ritual mandi yang memanjakan tubuh. Aroma vanillanya yang menggoda, enak, dan manis akan melekat pada kulit bahkan setelah dibilas. Gentle Exfoliating Shower Gel ini diperkaya dengan moisturizing complex yang mengharumkan kulit. Segala kelembutan Cottage ada pada foam gel ini. Produk ini membersihkan tanpa mengeringkan kulit.

 

HOW TO USE

Basahi tubuh dan tuangkan secukupnya pada telapak tangan dan gosok secara lembut di seluruh tubuh. Hindari menggosok terlalu keras.


INGREDIENTS

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ACYRLATES COPOLYMER, POLYETHYLENE, TRIETHANOLAMINE, PARFUM (FRAGARANCE), GLYCERIN, TEA LAURYL SULFATE, LAURYL BETAINE, STYRENE / ACRYLATES COPOLYMER, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, CETYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, BENZOPHENONE 4, BENZYLSALICYLATE, BEHENETH10, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, COUMARIN, CITRIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, SORBITOL, VANILLA PLANIFOLIO FRUIT EXTRACT, FORMIC ACID, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CL19140

Enter the world of Cottage gentle nature that stimulates the senses, a paradise time forgot, accessible to all the family. The choice of fragrance is a key step in the product development process. That is why Cottage works with the best perfumers and strives to find original and natural notes. Likewise, specific care is taken with the fragrance's remanence on the skin.

Cottage is specially selected the ingredients that are friendly to the environment, with all the raw materials used in products are sytematically checked before the production process. Cottage product are paraben free, which is excellent friendlier to the skin.

Rating & Reviews

Hasna S
14 September 2016

Yang bikin aku suka sama produk ini tuh selain scrubnya ampuh buat angkat sel kulit mati juga wanginya yang enaaak banget! Bikin kulit lembut dan wangi!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Winda t
5 November 2015

wangi favorite saya no 1, saya sampai beli 3 ukuran biar bisa di bawa travelling hahaa vanillanya enak banget deh suer, seger dan manisnya pas

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Catherine N
1 November 2015

Wanginya bikin relax, enak dan ga bikin eneg. Cocoknya pake shower puff jd byk busanya. Kalo ga pake shower puff, ga terlalu ada busa. Selain baunya enak, ga bikin kulit kering. :)

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Sartika i
23 September 2015

shower gel yang satu ini wanginya soft. setelah pemakaian beberapakali kulit jadi lebih lembut. scrubnya membantu banget mengangkat sel sel kulit mati.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Elin I
24 August 2016

Wanginya enak, nyegerin dan gak bikin eneg, wanginya pun awet bgt loh!

Shannon S
10 July 2016

Smells like vanilla indeed (though it doesn't last that long once you get out of the shower), and it has these sugary little bits inside that do the exfoliating. It doesn't produce much foam without a puff, but either way your skin will still be smooth.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Gentle Exfoliating Shower Gel Vanilla 250 ml

Gentle Exfoliating Shower Gel Vanilla 250 ml

Write a review